Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 45 epizoda - Pocinje sou.

Cetrdeset peta epizoda:Mila je na prevaru stigla u kafic ali tada je stigao i Aleksa,pa je radost zbog Milinog dolaska kratko trajala.Iznanedjenima jos nije kraj,jer pravi sou pocinje kada stigne Sofija sa 150 hijada eura u koferu.I pored svih tih stvari i problema,nista nece zaustaviti Luku da klekne i zaprosi Milu.Aleksa kao i Nada padaju u ocaj,dok Panceta donosi odluku da ocerupa Sofiju.Cela epizoda 45 prikazuje se 20-og marta 2020 godine u 21h na televiziji Prva.


 Predlog knjige: Pored ostalih zvanja, bio je majstor pevanja u okolini i pokupio je mnoge svetle šilinge poučavajući mlade ljude u psalmodiji. Bilo je stvar male taštine zbog njega je nedeljom, uzeo njegovu stanicu ispred crkvene galerije, sa grupom odabranih pevača; gde je, u sopstvenom umu, potpuno odneo dlan od pastora. Svakako, glas mu je odjeknuo daleko iznad ostatka sabora; i u toj se crkvi još uvek čuju neobična podrhtavanja, koja se mogu čuti i pola milje, sasvim na suprotnu stranu mlina, u nedeljno jutro, za koje se kaže da legitimno silaze iz nosa Ichabod Crane. Tako su, ronioci mali improvizovali, na taj genijalan način koji se uobičajeno naziva "udicom i loptom", dostojni pedagog se držao dovoljno podnošljivo, a mislili su ga svi koji nisu razumjeli ništa od rada u glavi, kako bi imali čudesno lagan život od toga. Učitelj škole je uglavnom muškarac od određenog značaja u ženskom krugu ruralnog naselja; smatrajući se vrstom praznog, džentlmenskog lika, nadmoćno višeg ukusa i dostignuća grubim seoskim manama i, uistinu, inferiornim u učenju samo pacovima. Njegova pojava je, prema tome, prigodna za malo promešanja za stolom za čaj u seoskoj kući i dodavanje nadnaravnog jela kolačima ili slatkim mesom ili, pak, paradama srebrnog čajnika. Naš čovek pisma je, dakle, bio posebno srećan u osmehima svih seoskih dama. Kako će se zamisliti među njima u crkvi, između službi nedeljom; sakupljanje grožđa za njih iz divljih loza koje preplavljuju okolna stabla; recitirajući za zabavu sve epitafe na nadgrobnim spomenicima; ili ploveći, čitav niz njih, na obalama susednog mlina; dok su smešnije seoske grudice drsko visile otraga, zavidivši svojoj superiornoj eleganciji i adresi. Iz svog polusretnog života takođe je bio svojevrsni putnik, noseći čitav budžet lokalnih tračeva od kuće do kuće, tako da je njegov izgled uvek dočekan sa zadovoljstvom. Pored toga, žene su ga smatrale čovekom velike erudicije, jer je čitao nekoliko knjiga i bio je savršen majstor Cotton Mather-ove „Istorije čarobnjaštva iz Nove Engleske“, u kojem je, usput rečeno, najviše čvrsto i potentno verovali.
Igra sudbine 45 epizoda - Pocinje sou. Igra sudbine 45 epizoda - Pocinje sou. Reviewed by gledajte on March 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.