Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 40 epizoda - Ema u neprepoznatljivom stilu.

Cetrdeseta epizoda:U Vladinu piceriju na proslavu Matijinog rodjendana stizu razne vrsta gostiju,kao sto su i nepozeljni i pozeljni.Mina i Lola su medju prvim nepozeljnim gostima.Stigla je i Ema koja se pojavila u izdanju koji je za nju neprepoznatljiv.Petar je odmah medju prvima primetio njen novi neodoljivi stajling.Cela epizoda 40,prikazuje se 20-og marta na televiziji Prva u 20h.
Predlog knjige: U stvari, bio je čudna mešavina male pronicljivosti i jednostavne verodostojnosti. Njegov apetit za čudesnim i njegova sposobnost da ga probavi bile su podjednako izvanredne; a oboje je povećano prebivalištem u ovoj zaklonjenoj regiji. Nijedna priča nije bila previše gruba ili monstruozna za njegov prostrani gutljaj. Bilo je često njegovo zadovoljstvo, nakon što je škola bila odbačena u popodnevnim satima, da se prostire na bogatom detelinom kreveta koji graniči sa malim potokom koji je škljocnuo njegovom školskom kućom, i tamo se nadvijao nad starim Mather-ovim strašnim pričama, sve dok se večernji sumrak nije dogodio. štampana stranica je bila samo maglica pred njegovim očima. Zatim, dok je putovao močvarom i potokom i groznom šumom, do seoske kuće u kojoj se dogodilo da je smešten, svaki zvuk prirode, u tom čarobnjačkom času, zapljusnuo je njegovu uzbuđenu maštu - stenjanje siromašnog biča sa obronka brežuljaka, vika ždrela drveća, taj glasnik oluje, tmurno kucanje vriska sove ili iznenadno šuštanje u grmlju ptica koje su se plašile od svog jahača. I krijesnice, koje su najjadnije blistale na najmračnijim mestima, s vremena na vreme su ga iznenadile jer bi mu se jedan put od neobične svetlosti kretao po putu; i ako je slučajno ogromna grmlja buba stigla krilaći njegov blesavi let protiv njega, jadni varlet bio je spreman da se odrekne duha, sa idejom da ga udari u znak veštice. Njegov jedini resurs u takvim prilikama, bilo da se utopi misao ili otjera zle duhove, bilo je pjevanje psalmskih melodija i dobri ljudi Sleepi Hollov-a, dok su sjedili pred vratima jedne večeri, bili su često ispunjeni strahom slušajući njegovu nazbanu melodiju , „U dugačkoj povezanoj slatkoći“, plutajući sa dalekog brda ili duž sumornog puta. Još jedan od njegovih strahovih užitaka bio je prolaziti duge zimske večeri sa starim holandskim suprugama, dok su sedele vrteći se pored vatre, s nizom jabuka koje su se pekle i mlatile duž ognjišta, i slušale njihove čudesne priče o duhovima i goblinima, i ukletom polja, ukletim potocima, ukletim mostovima, ukletim kućama, posebno konjanikom bez glave, ili Galopingom Hessianom iz Šuplje, kako su ga ponekad zvali. Oduševio bi ih podjednako svojim anegdotama o čarobnjaštvu, i strašnim predznacima i sjajnim znamenitostima i zvucima u vazduhu, koji su preovladavali u ranijim vremenima Konektikata; i prestrašio bi ih špekulacijama o kometama i streljačkim zvezdama; i uz zabrinjavajuću činjenicu da se svet apsolutno preokrenuo, i da su polovinu vremena pocrvenjeli!
Tate 40 epizoda - Ema u neprepoznatljivom stilu. Tate 40 epizoda - Ema u neprepoznatljivom stilu. Reviewed by gledajte on March 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.