Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 49 epizoda - Opasna ucena.

Cetrdeset deveta epizoda:Kod Ade u posetu je dosla Panceta.Takodje je i Aleksa dobio neocekivanu posetu.Na Komarca je opet Nada nalegla ali ovog puta se odlucila sa drugacijim nacinom igre.Kada je Panceta slucajno ispricala neke stvari pred Lilom i Visnjom,one ce biti sokirane sa tim sto su cule.Debeljko je shvatio i sada je i on ucenjen.Cela epizoda 49 prikazuje se veceras 27.marta na televizji Prva u 21h.
Predlog knjige: Kad se pesma završi, vreme je za govor, a stari Dede Antanas ustaje na noge. Djed Anthoni, Jurgisov otac, nema više od šezdeset godina, ali mogli biste pomisliti da je imao osamdeset. U Americi je samo šest meseci, a promena mu nije dobro. U muškosti je radio u mlinu za pamuk, ali tada je na njega pao kašalj i morao je da ode; u zemlji su nevolje nestale, ali on je radio u Durhamovim sobama za kiselo krastavce, a disanje hladnog, vlažnog vazduha ceo dan ga je vratilo. Sada, dok se diže, uhvati se za kašalj i pridrža se za stolicu i okrene svoje istrošeno lice dok to ne prođe. Generalno je običaj da se govor na veseliji izvadi iz jedne od knjiga i nauči napamet; ali Dede Antanas je u svoje mladenačke dane bio stipendist i zaista je sastavljao sva ljubavna pisma svojih prijatelja. Sada se razume da je on sačinio originalan govor o čestitki i blagoslovu, i ovo je jedan od događaja dana. Čak se i dečaci, koji romuju po sobi, prilaze i slušaju, a neke žene vrište i brišu pregače u oči. Veoma je svečano, jer je Antanas Rudkus postao opsednut idejom da nema mnogo više vremena da ostane sa decom. Njegov govor ostavlja ih sve toliko suzave da je jedan od gostiju, Jokubas Szedvilas, koji drži prodavnicu delikatesa u Halsted Streetu i debeo je i srdačan, premešten da ustane i kaže da stvari možda neće biti tako loše kao onda, pa nastavite sa svojim malim govorom, u kojem upućuje čestitke i proročanstva o sreći mladenki, prelazeći na pojedinosti koje silno oduševe mladiće, ali koje čine da Ona bjesni više nego ikad. Jokubas poseduje ono što njegova supruga samozadovoljno opisuje kao "pesiszka vaidintuve" - pesničku maštu.
Igra sudbine 49 epizoda - Opasna ucena. Igra sudbine 49 epizoda - Opasna ucena. Reviewed by gledajte on March 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.