Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 44 epizoda - Snimljeni kako se grle.

Cetrdeset cetvrta epizoda:Tako to rade posteni ljudi.Miona treba da ubedjuje ljude da kupuju miksere ali ona radi suprotno od toga i umesto da ih ubedjuje da kupuju i da proda sto vise,ona im sapuce kako su mikseri losi i da ne valjaju.Zbog toga mora kod gazde na obavezno ribanje.Ceo grad je poceo da prica o pauku koji se seta gradom.Zbog toga se Gorica najvise uznemirila.U Lolinom vrticu snimala se reportaza,ali dok je trajalo snimanje u jednom momentu zabelezeno je i grljenje Dunje i Tome,koje ce se protumaciti na razne nacine.Cela epizoda 44 prikazivace se u 20h na televiziji Prva 27.marta.
Predlog knjige: Sada je dobar deo gostiju završio, a pošto nema pretenzija za ceremoniju, banket počinje da se raspada. Neki se muškarci okupljaju oko šanka; neki lutaju, smeju se i pevaju; tu i tamo će se naći mala grupa, koja veselo peva, i uzvišeno ravnodušna prema drugima i prema orkestru. Svi su manje ili više nemirni - moglo bi se pretpostaviti da im nešto pada na pamet. I tako se dokazuje. Posljednjim blagdanskim trpezama jedva se daje vremena da završe, prije nego što su stolovi i krhotine odbačeni u ugao, a stolice i bebe su se gomilali s puta i prava proslava večeri počinje. Zatim se Tamoszius Kuszleika, nakon što se napunio čašom piva, vraća na svoju platformu i, ustajući, pregledava scenu; on autoritativno tapše po strani svoje violine, zatim je pažljivo zatakne pod bradu, zatim mahne lukom u složeni procvat, i konačno razbije zvučne žice i zatvori oči, a duhom lebdi na krilima sanjalog valcera . Slijedi njegova pratilja, ali otvorenih očiju i gleda gdje kreće, da tako kažem; i konačno, Valentinaviczia, nakon što je malo sačekao i udario nogom da dobije vreme, baci pogled na plafon i počne da vidi: „Metla! metla! metla! ” Kompanija se brzo odvaja, a cela soba je uskoro u pokretu. Očigledno niko ne zna kako valcer, ali to nije ništa posljedica - postoji muzika, i oni plešu, svaki kako mu je drago, baš kao i prije nego što su pjevali. Većina njih voli „dvostepen“, posebno mlade, za koje je to moda. Stariji ljudi imaju plesove od kuće, čudne i komplikovane korake koje izvode sa ozbiljnom svečanošću. Neki uopće ne plešu, već jednostavno drže jedni druge za ruke i dopuštaju da se nedisciplinovana radost pokreta izrazi nogama. Među njima su Jokubas Szedvilas i njegova supruga Lucija, koji zajedno čuvaju prodavnicu delikatesa i konzumiraju gotovo koliko prodaju; previše su debeli da bi plesali, ali stoje na sredini poda, držeći se jedno drugo brzo u naručju.
Tate 44 epizoda - Snimljeni kako se grle. Tate 44 epizoda - Snimljeni kako se grle. Reviewed by gledajte on March 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.