Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka 16.03.2020 i 17.03.2020 Vanredno stanje,izolacija,karantin,polozaj radnika i firmi.

Ovonedeljne emisije emitovane na televiziji Happy 16 i 17 marta 2020 godine,obradjivale su teme koje su nazalost aktuelne sirom sveta zbog novonastale situacije i korona virusa,vanrednog stanja,izolacije,razna ogranicenja i kako ce se sve odraziti na radnike i firme.Kao sto je poznato na ovom sajtu ce se prikazivati samo emisije i price od zvanicnih kanala,sajtova i televizija koje imaju nacionalne frekvencije,zbog ozbiljnosti situacije i mnogobrojnih laznih vesti koje se pojavljuju sirom interneta.Gosti u emisijama bili su.Zeljko Simic- Advokat,Vesna Stanojevic - Koordinator sigurne kuće,Tanja Bozic - Porodicni psihoterapeut,Zivorad Mrkic - Predsednik Sindikata zaposlenih u zdravstvu,Prof dr Gradimir Dragutinovic - Direktor medicinskog centra u Obninsku,Ilija Zivotic - Internacionalna policijska organizacija.
Karantin izolacija i ozbiljne mere

Kako ce se vanredno stanje odraziti na radnike i firme
Predlog knjige: Usta pedagoga zalila se dok je gledao to raskošno obećanje o luksuznoj zimskoj vožnji. U očima proždirućeg uma, zamislio je sebi svaku pečenu svinjetinu koja trči s pudingom u trbuhu i jabukom u ustima; golubovi su udobno stavili u krevet u udobnu tortu i natakli se pokrivačem od kore; guske su plivale u sopstvenoj gravitaciji; a patke se udobno uparuju u jelima, poput dobro upletenih bračnih parova, uz pristojnost sosa od luka. Kod deserta je ugledao isklesanu buduću glatku slaninu i sočan pršut; nije ćuretina, ali je on vidio daintično obrađen, sa gizdarom ispod krila i, ogrlicom, ogrlicom kiselih kobasica; pa čak i sam vedri kantautor ležao je ispružen na leđima, u prilogu, s podignutim kandžama, kao da žudi za onom četvrtom koju je njegov viteški duh prezirao da pita dok je živeo. Dok je ogorčeni Ihabod zamišljao sve to, i dok je rolao svojim velikim zelenim očima po debelim livadnim zemljištima, bogata polja pšenice, raži, heljde i indijskog kukuruza, i voćnjaci opterećeni rumenim voćem, koje je okruživalo toplo Stanovništvo Van Tassela, njegovo srce je čeznulo za damom koja treba da nasledi te domene, a njegova mašta se proširila idejom, kako se oni mogu lako pretvoriti u gotovinu, a novac uložen u ogromne tragove divlje zemlje i palače od šume divljina. Ne, njegova zaokupljena ljubav već je ostvarila svoje nade i predstavila mu cvetuću Katrinu, sa čitavom porodicom dece, postavljenu na vrh vagona natovarenog trubačima za domaćinstvo, sa loncima i čajnicima koji vise ispod; i video je najboljeg kobila koji se šetao, s mladuncima u petama, i uputio se u Kentucki, Tennessee, - ili Gospodin zna gde!
Posle rucka 16.03.2020 i 17.03.2020 Vanredno stanje,izolacija,karantin,polozaj radnika i firmi. Posle rucka 16.03.2020 i 17.03.2020 Vanredno stanje,izolacija,karantin,polozaj radnika i firmi. Reviewed by gledajte on March 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.