Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 20.03.2020 Sloba Radanovic o Anabeli,Zurke u Zadrugi 3 se menjaju,

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera prikazuju price o Katarini Grujic i o tome sta je ona izjavila povodom nasilja na internetu.Bogdana Raznatovic prikazana u 7. mesecu trudnoce.Odlozeno slavlje sa zvezdama zbog korone virusa.Jami odgovorila kako se bori i nosi sa estradnom koronom.Dusica Jakovljevic objasnila kako ce ubuduce izgledati zurke u zadrugi.Sloba Radovanovic izjavio da mu Anabela nije bila tasta.
Zurke u Zadrugi 3 nece biti iste

Slobina izjava o Anabeli

Bogdana u sedmom mesecu trudnoce

Premijera cela emisija

Katarina Grujic prica o nasliju na internetu
Predlog knjige: Ichabod Crane imao je meko i glupo srce prema spolu; i ne treba se čuditi tome što je tako primamljiva kuburica ubrzo našla uslugu u njegovim očima, tačnije nakon što ju je posetio u njenom dvorcu. Stari Baltus Van Tassel bio je savršena slika naprednog, zadovoljnog, zemljoradničkog liberala. Retko je, istina, poslao oči ili misli izvan granica sopstvene farme; ali u njima je sve bilo ugodno, srećno i dobro uslovljeno. Bio je zadovoljan svojim bogatstvom, ali nije ponosan na to; i pikirao se srčanim obiljem, a ne stilom u kojem je živeo. Njegovo uporište bilo je smešteno na obali Hudsona, u jednoj od onih zelenih, zaklonjenih, plodnih kutova u kojima se holandski farmeri toliko vole gnezditi. Veliko brijestovo drvo proširilo je široke grane nad njim, u podnožju kojih je vrelo vrelo najmekše i najslađe vode, u malo dobro oblikovanoj bačvi; a zatim ukrao blistavu travu kroz susedni potok, koji je kukao među jelkama i patuljastim vrbama. Teško pored seoske kuće bio je golemi ambar koji je mogao služiti za crkvu; svaki prozor i pukotina od kojih se činilo da probijaju bogatstvom farme; mlaz je žustro odzvanjao u njemu od jutra do večeri; lastavice i martini preskakali cvrkut oko streha; a redovi golubova, neki s jednim okom okrenutim prema gore, kao da posmatraju vremenske prilike, neki sa glavama ispod krila ili ukopanim u boku, a drugi oteknuvši, hladeći se i klanjajući se svojim imenima, uživali su u suncu na krov. Uglađeni nespretni svinjari gunđali su u mirovanju i obilju svojih olovaka, otkuda su se s vremena na vreme slijevale trupe svinja, koje žele da progutaju vazduh. Veličanstvena eskadrila snježnih gusaka jahala je u susednom ribnjaku, zaogrćujući čitavu flotu patki; pukovnije purana probijale su se kroz farme, a Gvineje su se oglušile na to poput napuštenih domaćica svojim jezivim, nezadovoljnim krikom. Pre nego što su vrata ambara pokucala galantan penis, taj obrazac muža, ratnika i finog džentlmena, plješćući izgorenim krilima i kukajući u ponosu i zadovoljstvu svog srca, - ponekad kidajući zemlju nogama, a potom velikodušno pozivajući svoju uvek gladnu porodicu supruga i dece da uživaju u bogatom zalogaju koji je otkrio.
Premijera/Ekskluzivno 20.03.2020 Sloba Radanovic o Anabeli,Zurke u Zadrugi 3 se menjaju, Premijera/Ekskluzivno 20.03.2020 Sloba Radanovic o Anabeli,Zurke u Zadrugi 3 se menjaju, Reviewed by gledajte on March 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.