Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka - Svet se polako zaustavlja zbog korone virusa.Razgranicenje,Izbori,Kosovo,takse

U emisiji Posle rucka emitovanim u utorak 11.03.2020 i sredu 12.03.2020 u 15:30h teme su bile kao da svet polako ali sigurno staje i pomalo a negde i dosta vise,menja se rezim zivota zbog korone virusa,koji je prisutan na svim kontinentima.Dok je u svetu proglasena pandemija virusa u Kini se stvari normalizuju i zivot se polako vraca u normalu.U sredu je emitovana emisija u kojoj se pricalo o Kosovu i izborima,taksama kao i o tome da li ce Srbi sa Kosova glasati na izborima.
Svet se menja zbog korone virusa

Kosovo - Izbori ,takse,razgranicenje
Predlog knjige: Sledeće tri nedelje bile su užurbane u Green Gables-u, jer se Anne spremala da ode u Kueen's's, i trebalo je mnogo toga da se uradi i mnogo stvari da se razgovara i dogovara. Annina odeća bila je obilna i lepa, jer je Metju gledao na to, a Marilla ni jednom nije prigovorila na bilo šta što je kupila ili predložila. Još - jedne večeri otišla je na istočni zabat s rukama punim nježnog blijedo zelenog materijala. "Anne, evo nečega za lepu laganu haljinu za tebe. Pretpostavljam da ti to stvarno ne treba; imaš dosta lepih struka; ali mislio sam da bi možda voleo nešto zaista lepo obući ako bi te pitali bilo gde u večeri u gradu, na zabavu ili nešto slično. Čuo sam da Jane i Rubi i Josie imaju "večernje haljine", kako ih zovu, i ne mislim da ćete iza njih. Provela sam gospođu Allan da mi pomogne da je izaberem u gradu prošle nedelje, a mi ćemo navesti Emili Gillis da vam to napravi. Emili ima ukus i njeni ukusi se ne mogu izjednačavati. " "Oh, Marilla, to je baš divno", reče Anne. "Hvala Vam mnogo. Ne verujem da treba da budeš tako ljubazan prema meni - to mi otežava svaki dan da odem. " Zelena haljina bila je sastavljena od onog broja gipki i nabora i majica koliko je Emili dozvoljavao ukus. Anne ga je stavila jedne večeri u korist Mattheva i Marille i recitirala za njih „Devojčin zavet“ u kuhinji. Dok je Marilla posmatrala vedro, animirano lice i graciozne pokrete, misli su joj se vratile u večernju Anu kada je stigla u Zelene gablese, a sećanje je podsetilo na živu sliku čudnog, uplašenog deteta u njenoj prezirnoj žućkasto-smeđoj vinskoj haljini, a srce je gledalo njenih suznih očiju. Nešto u sećanju uputilo je suze u Mariline vlastite oči. "Izjavljujem, recitacija vas je naterala da plačete, Marilla", reče Anne veselo nagnuvši se nad Marilinu stolicu kako bi bacila poljubac leptira na obraz te dame. "Sada to nazivam pozitivnim trijumfom."
Posle rucka - Svet se polako zaustavlja zbog korone virusa.Razgranicenje,Izbori,Kosovo,takse Posle rucka - Svet se polako zaustavlja zbog korone virusa.Razgranicenje,Izbori,Kosovo,takse Reviewed by gledajte on March 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.