Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Senke nad Balkanom sezona 2 epizoda 1

U petak u 21:50h na televiziji Prva emituje se nova druga sezona popularne serije Senke nad Balkanom 2 sezona.Prva epizoda popularne serije,bice prikazana u petak trinaestog marta 2020 godine.

Predlog knjige: "Ne, nisam plakala zbog vašeg dela", rekla je Marilla, koja bi se prezirala da bi ga bilo kakva poezija izdala u takvu slabost. "Nisam mogla da pomognem razmišljanju o devojčici kakva si nekada bila, Anne. I želio sam da ti možeš ostati djevojčica, čak i sa svim svojim čudnim načinima. Sada si odrastao i odlaziš; a vi izgledate tako visoki, stilski i tako - tako - potpuno različiti u toj haljini - kao da uopšte ne pripadate Avonlea - i samo sam usamljen sve to razmišljao. " "Marilla!" Anne je sjela u Marilin gingham krug, uzela Marilino podloženo lice među ruke i pogledala je ozbiljno i nježno u Mariline oči. „Nisam pomalo promenjen - ne baš. Samo sam obrezan i razgranat. Pravi ja - ovde ovde - je potpuno isti. Neće malo značiti gde idem ili koliko se menjam spolja; u srcu ću uvek biti vaša mala Anne koja će svakog dana u svom životu više i bolje voleti tebe i Metjua i drage Zelene Gablese. " Anne je položila svjež mladi obraz uz Marilin izblijedjeli i pružila ruku kako bi potapšala Matthevovo rame. Marilla bi tada dala mnogo toga da bi posedovala Aninu moć prenošenja svojih osećanja na reči; ali priroda i navika želele su je drugačije, i mogla je samo sklopiti ruke oko svoje devojčice i nježno je držati za srce, želeći da je nikada ne treba pustiti. Metju je sa sumnjivom vlagom u očima ustao i izašao napolje. Pod zvijezdama plave ljetne noći užurbano je koračao kroz dvorište do kapije ispod topola. "Pa, pretpostavljam da se nije mnogo razmazila", ponosno je promrmljao. „Pretpostavljam da ponekad stavljanje u veslo nikada nije nanijelo mnogo štete. Ona je pametna i lepa, i ljubavna, što je bolje od svih ostalih. Bila nam je blagoslov i nikada nije postojala srećnija greška od one koju je napravila gospođa Spencer - ako je to bila sreća. Ne vjerujem da je to bilo tako. Mislim da je Providnost, jer svemoćni je video da nam je potrebna, pretpostavljam. "
Senke nad Balkanom sezona 2 epizoda 1 Senke nad Balkanom sezona 2 epizoda 1 Reviewed by gledajte on March 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.