Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Zvezde Granda 14.03.2020 Karleusa objasnjava kako se vodi ljubav.

Emisija koja se emituje u subotu cetrnaestog marta 2020 godine u 21h na televiziji Prva,i cela emisija na ovom sajtu,opet je sou program u najavi.Kako vidimo Jelena Karleusa daje savet da treba kao kada vodi ljubav,pa je objasnjavala sta sve treba i kako da ide kojim redom na sta je Bosanac objasnio Jeleni isto neke stvari.Definitivno sou ne bi bio kompletan bez Jelene Karleuse jer je objasnila da ce kada poraste zelece da bude kao Serif Konjevic ali je kandidat objasnio da zeli da bude neko drugi.

Cela emisija 

Predlog knjige: Konačno je došao dan kada Anne mora otići u grad. Ona i Metju vozili su se jednog lepog septembarskog jutra, nakon suznog rastanka s Dijanom i neuobičajenog praktičnog - barem na Marilinoj strani - sa Marillom. Ali kad je Anne otišla, Diana je osušila suze i otišla na piknik na plaži na Vhite Sandsu sa nekim od svojih rođaka Carmodija, gde je nameravala da uživa u sebi podnošljivo; dok se Marilla žestoko uplela u nepotreban posao i držala ga po ceo dan najgorom boli - tugu koja gori i grize i ne može se oprati u spremnim suzama. Ali te noći, kad je Marilla otišla u krevet, oštro i jadno svesna da je mala zabatna soba na kraju hodnika neproverena bilo kakvim živim mladim životom i da nije pokidana mekim disanjem, zakopala je lice u jastuk i plakala za njena devojka u strasti jecala što ju je užasnulo kad je postala dovoljno mirna da bi odražavala koliko je zlo što treba da se prihvati tako grešnog kolege. Anne i ostali znalci Avonlea stigli su do mesta upravo na vreme da požure na Akademiju. Taj prvi dan je prošao dovoljno prijatno u vrtlogu uzbuđenja, upoznajući sve nove učenike, naučili da poznaju profesore iz viđenja i bili su razvrstani i organizovani u časove. Anne je nameravala da se uključi u posao druge godine što joj je savetovala Miss Staci; Gilbert Blithe je izabran da učini isto. To je značilo dobijanje licence učitelja prve klase za jednu godinu umesto dve, ako su uspeli; ali to je takođe značilo mnogo veći i teži rad. Jane, Rubi, Josie, Charlie i Moodi Spurgeon, ne uznemireni stalnim ambicijama, bili su zadovoljni radovima druge klase. Anne je bila svesna trunke usamljenosti kada se našla u sobi sa pedeset drugih učenika, kojih nije poznavala, osim visokog dečaka smeđe kose preko sobe; i poznavajući ga na način koji je učinila, nije joj mnogo pomoglo, jer se reflektirala pesimistički. Ipak, bila joj je nesumnjivo drago što su u istom razredu; staro rivalstvo se još uvek moglo nastaviti, a Anne bi teško znala šta da radi da je nema.
Zvezde Granda 14.03.2020 Karleusa objasnjava kako se vodi ljubav. Zvezde Granda 14.03.2020 Karleusa objasnjava kako se vodi ljubav. Reviewed by gledajte on March 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.