Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 18.03.2020 Dan cudnih momenata,cokoladne sisarke od kornfleksa,smuti sa kruskom i tikvicom.

U emisji Prakticna zena prikazanoj 18 marta 2020 godine u 16:30h na televiziji Prva,mozete da pogledate kako se spremaju cokoladne sisarke od kornfleksa koje pokazuje kako se priprema putem video poziva Dijana Ivanovska iz Skoplja.Pitu sa kupusom i smuti sa tikvicom i kruskom spremice Marija Popovic,koja je takoreci po drugi put sada u emisiji,jer se prvi put javila putem video poziva iz Leskovca.Kako je najavila voditeljka Natasa,danas je Dan cudnih momenata i tim povodom videcemo sta je prikazano u emisiji.
Dan cudnih momenata

Cokoladne sisarke od kornfleksa

Smuti sa tikvicom i kruskom,pita sa kupusom
Predlog knjige: "Diana mi signalizira da pređem", nasmejala se Anne. „Znate da držimo stari običaj. Izvini me dok pregažim i vidim šta želi. " Anne je trčala niz padinju djeteline poput jelena i nestala u vatrenim sjenama ukletog drva. Gospođa Linde je nježno pazila na nju. „Dosta se dete nalazi u vezi s njom, ali na neki način.“ "Postoji mnogo više žena o njoj u drugima", uzvratila je Marilla, uz vraćanje svoje stare kristalnosti. Ali, oštrina nije više bila prepoznatljiva Marilla. Kao što je gospođa Linde te večeri rekla Thomasu. „Marilla Cuthbert se smirila. Eto šta." Ane je iduće večeri otišla na groblje Avonlea i položila sveže cveće na Matthev-ov grob i zalila škotski ruž. Tu se zadržavala sve do sumraka, voleći mir i tišinu malog mesta, sa svojim topolima čiji je šuštanje bilo poput niskog, prijateljskog govora, a šaputajuća trava rasla je po volji među grobovima. Kad ga je napokon napustila i spustila se niz dugačak brežuljak koji se spuštao do jezera sjajnih voda, bio je prošli zalazak sunca i sva je Avonlea ležala pred njom u snu, poput sna, „progon drevnog mira“. U zraku je bila svežina kao vetar koji je duvao preko medeno-slatkih polja deteline. Kućna svetla treperila su tu i tamo među stablima domaćina. Iza je more, maglovito i ljubičasto, s njegovim lebdećim i neprestanim šumom. Zapad je bio slava mekanih nijansi, a ribnjak ih je sve odrazio u još mekšim senkama. Lepota svega toga oduševila je Anino srce, i ona je zahvalno otvorila kapije svoje duše. "Dragi stari svet", promrmljala je, "veoma ste ljupki i drago mi je što sam živ u vama."
Prakticna zena 18.03.2020 Dan cudnih momenata,cokoladne sisarke od kornfleksa,smuti sa kruskom i tikvicom. Prakticna zena 18.03.2020 Dan cudnih momenata,cokoladne sisarke od kornfleksa,smuti sa kruskom i tikvicom. Reviewed by gledajte on March 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.