Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 18.03.2020 Luna govori o Slobi.Severina vodi bitku za sina.Ana Nikolic protiv virusa.

Dansnje emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane na televiziji Pink,prikazale su izjavu Natase Bekvalac o tome kako je cerka Hana i namucila na porodjaju i usrecila sada.Ana Bekuta daje izjavu na primorju.Biljana i Janko Tipsarevic izjavili da ce dobiti sina.Ana Nikolic sa maskom.Severina ponovo vodi bitku za sina.Luna u zadruzi jos uvek spominje Slobu.
Natasa Bekvalac izjavila o Hani

Ana Nikolic sa maskom na licu prkosi virusu

Ana Bekuta daje izjavu na primorju

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Na pola puta brda visoki momak je zazviždao kroz kapiju pred domaćinom Blithe. Bio je to Gilbert, a zvižduk mu je umro na usnama kad je prepoznao Anne. Uljudno je podigao kapu, ali mogao bi proći u tišini, ako se Anne ne bi zaustavila i ispružila joj ruku. „Gilbert“, rekla je, s oskudnim obrazima, „želim da vam zahvalim što ste se odrekli škole zbog mene. Bilo je dobro od vas - i želim da znate da cenim. " Gilbert je s nestrpljenjem uzeo ponuđenu ruku. „Uopšte mi nije bilo dobro, Anne. Bilo mi je drago što sam vam mogao pružiti malu uslugu. Hoćemo li biti prijatelji nakon ovoga? Jeste li mi zaista oprostili moju staru grešku? " Anne se nasmejala i bezuspešno pokušavala povući ruku. „Oprostio sam ti toga dana sletanjem ribnjaka, mada to nisam znao. Kakva sam tvrdoglava guska bila. Bio sam - možda ću i potpuno priznati - od tada mi je žao. " "Bićemo najbolji prijatelji", veselo je rekao Gilbert. „Rođeni smo da budemo dobri prijatelji, Anne. Dosta ste sprečili sudbinu. Znam da si možemo pomoći na mnogo načina. Nastavićeš da studiraš, zar ne? I ja sam. Dođi, idem kući s tobom. " Marilla je radoznalo pogledala Anu kad je poslednja ušla u kuhinju. "Ko je bio sa tobom, Anne?" "Gilbert Blithe", odgovori Anne, uznemirena što je pocrvenjela. "Sreo sam ga na Barrijevom brdu."
Premijera/Ekskluzivno 18.03.2020 Luna govori o Slobi.Severina vodi bitku za sina.Ana Nikolic protiv virusa. Premijera/Ekskluzivno 18.03.2020 Luna govori o Slobi.Severina vodi bitku za sina.Ana Nikolic protiv virusa. Reviewed by gledajte on March 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.