Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 44 epizoda - Luka je odustao.

Cetrdeset cetvrta epizoda:Ada je i dalje nastavila da se ljubomorno ponasa a na sve to Ivan dodatno doliva "ulje na vatru".Kod Tice Lenjina u kafic,stigla je autokratija.Luka je zamislio plan i sve je spremno za veliko iznenadjenje,ali to sve pada u vodu.Baronica je nastavila sa svojim spletkama i sada je vrbovala Ivana.Strahinju je nazvao Luka i javio mu da je odustao.Cela epizoda 44 emituje se 19-og marta u 21h na televiziji Prva.
Predlog knjige: "Nisam mislila da ste ti i Gilbert Blithe tako dobri prijatelji da biste stajali pola sata na kapiji i razgovarali s njim", rekla je Marilla sa suvim osmehom. „Nismo bili - bili smo dobri neprijatelji. Ali odlučili smo da će u budućnosti biti mnogo razumnije biti dobri prijatelji. Da li smo zaista bili tamo pola sata? Izgledalo je samo nekoliko minuta. Ali, vidite, pet godina smo izgubili razgovore da se nadoknadimo, Marilla. " Anne je te večeri sedela kraj prozora, praćena veselim sadržajem. Vetar je lagano puhao u trešnjama trešnje, a nane digao na nju. Zvezde su svjetlucale iznad šiljatih jela u šupljini, a Dijanina svetlost blistala je kroz stari jaz. Aninovi su se horizonti zatvarali od one noći u kojoj je sedela nakon dolaska kući iz kraljice; ali ako bi joj se staza postavila uskim, znala je da na njoj cveta cveće mirne sreće. Radost zbog iskrenog rada i vredne težnje i iskreno prijateljstvo trebalo je da bude njena; ništa joj ne bi moglo oduzeti roditeljsku fantaziju ili njen idealni svet snova. A na putu je uvek bio zavoj! „„ Bog je na nebu, sve je u redu sa svetom “, tiho je šapnula Anne.
Igra sudbine 44 epizoda - Luka je odustao. Igra sudbine 44 epizoda - Luka je odustao. Reviewed by gledajte on March 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.