Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 39 epizoda - Tvrdi ugledao Tomu i svoju devojku.

Trideset deveta epizoda:Gorica je narucila extra specijalitete,jer nije htela da prihvati i dopusti da njeni gosti jedu pice.Na razgovor za posao na koji je krenula Miona,docekalo je neocekivano iznenadjenje.Tvrdi je zatekao Dunju i Tomu u intimnom razgovoru koji se dogadja sve cesce jer se i cesto poveravaju jedno drugom.Cela epizoda 39 bice emitovana na televiziji Prva u 20h.
Predlog knjige: U zaleđu jedne od tih prostranih uvala koje se uvlače u istočnu obalu Hudsona, na tom širokom širenju reke koju su označili stari holandski mornari, Tappan Zee, i gde su uvek oprezno skraćivali jedra i molili za zaštitu Svetog Nikole kada su prešli, nalazi se mali tržni grad ili seoska luka, koju neki nazivaju i Greensburgh, ali koja je općenitije i pravilno poznata po imenu Tarri Tovn. Ovo su ime, kako su nam rekli, nekada poznate domaćice susedne zemlje, iz naglih sklonosti svojih muževa da se u tržišnim danima zadrže u seoskoj kafani. Bilo kako bilo, ja se ne zalažem za činjenicu, već je samo reklamiram, radi preciznosti i verodostojnosti. Nedaleko od ovog sela, možda na oko dva kilometra, nalazi se mala dolina ili bolje rečeno kopno među visokim brdima, koje je jedno od najtiših mjesta na cijelom svijetu. Kroz nju se probija mali potok, s tim da je dovoljno mrmljao da se jedan odmori; a povremeni zvižduk prepelice ili kuckanje djetlića gotovo je jedini zvuk koji se ikad upada u jednolični spokoj. Sećam se da sam, prilikom ublažavanja, moj prvi podvig u pucanju vevericama bio u šumi visokog drveta oraha koji zasijava jednu stranu doline. Ušetao sam se u podne, kad je sva priroda posebno tiha, i bio je zaprepašćen ropotom svog sopstvenog pištolja, pošto je razbijao mirovanje subote i produžavao i odjekivao besnim odjecima. Ako bih ikada poželeo da se povučem gde bih mogao da ukradem svet i njegove distrakcije, i mirno sanjam ostatke nemirnog života, ne znam ništa više o obećavajućoj ovoj maloj dolini.
Tate 39 epizoda - Tvrdi ugledao Tomu i svoju devojku. Tate 39 epizoda - Tvrdi ugledao Tomu i svoju devojku. Reviewed by gledajte on March 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.