Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 31.03.2020 Doniranje kose,strudla sa mlevenim mesom,torta od bele cokolade.

Emisija Prakticna zena emitovana 31.mart 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h,prikazace se u emisiji kako Vehid Saldic iz Pule,putem video poziva priprema tortu sa ganazom od bele cokolade.Nadja Djurdjevac iz Vrbasa koja ima 10 godina prikazace u emisji kako se sprema strudla sa mlevenim mesom.Voditeljka Natasa ce sa dve osobe u publici,prikazati prikupljanje - donaciju kose za osobe obolele od karcinoma.
Prikupljanje kose za donaciju

Spremanje strudle sa mlevenim mesom

Torta od bele cokoladom sa ganazom
Predlog knjige: Mogli bismo pomenuti i da sadrži najzanimljiviji prikaz o Filipinima o sredini sedamnaestog veka, čuveno delo o Kini, dominikanca, oca Fernandeza Navarrete, Tratados historicos, politicos, etniciosa, i religiosos de la Monarchia de China, Madrid, 1767. Navarrete je stigao na ova ostrva 1648. godine i jedno vreme je bio kura na ostrvu Mindoro. Kasnije je bio misionar u Kini, a potom profesor božanstva na Univerzitetu Santo Tomas. Njegovo delo prevedeno je na engleski jezik u Churchillovoj zbirci putovanja i putovanja, London, 1744, drugi svezak. Osamnaesti vek je prilično nezanimljiv za istorijsku materiju. Bila je značajna aktivnost na izradi gramatika i rečnika maternjeg jezika, a takođe je stvoreno i više istorija o verskim redovima. Ove poslednje, iako često ispunjene sektaškim materijama, ne treba zanemariti. Između 1788. i 1792. godine objavio je svestenu Historia General de Filipinas, u četrnaest svezaka, fratar sećanja, otac Juan de la Concepcion. Djelo obiluje suvišnom materijom i trivijalnim detaljima, ali je bogat izvor informacija, istinski rudnik istorijskih podataka i možda je najpoznatije i najčešće korišteno djelo na Filipinskim ostrvima. Na Filipinima postoji niz setova sa kojima student može da konsultuje.
Prakticna zena 31.03.2020 Doniranje kose,strudla sa mlevenim mesom,torta od bele cokolade. Prakticna zena 31.03.2020 Doniranje kose,strudla sa mlevenim mesom,torta od bele cokolade. Reviewed by gledajte on March 31, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.