Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 51 epizoda - Nije ona za njega.

Pedeset prva epizoda:Adi je Vukasin doneo nove dodatne informacije o Sofiji.Ivanu nono stop preti Lila i za to koristi svaku priliku.Sofija nikako da dodje do Matije ali kada je konacno dosla do njega,jasno mu je stavila do znanja,da ce se na svoj poznati nacin pozabaviti sa Jelenom.Luka i dalje ne odustaje od svog plana i resio je da po svaku cenu Aleksi zabiberi corbu.Cela epizoda 51 prikazuje se u sredu 1.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 21h.
Predlog knjige: Nekoliko godina nakon toga, i kao svojevrsni protest protiv tako opsežnog tretmana istorije, zdravi i ugledni Augustinac, otac Joakuin Martinez de Zuniga napisao je svoju Historia de las Islas Filipinas, svesku od oko sedam stotina stranica. Štampan je u Sampaloc-u, Manila, 1803. Ovaj pisac je izuzetan po svojoj dobrobiti, slobodi od uskih predrasuda koje su karakterisale većinu pisaca na Filipinima. Njegov jezik je isprekidan i vedar, a njegov volumen je najčitaniji i, na mnogo načina, najvredniji pokušaj istorije Filipina. Njegova pripovijest se zatvara engleskom okupacijom Manile 1763. godine. Nedavne istorije i drugi istorijski materijali. - Izvori za stanje i istoriju ostrva tokom prošlog veka pomalo se razlikuju od prethodnih. Na raspolaganju su dokumentarni izvori u obliku javnih radova i izveštaja, a na Filipinima postoji znatna masa pamfleta koji se bave posebnim pitanjima. Objavljivanje službenog časopisa Vlade, Gazeta de Manila, započelo je 1861. Sadrži sve zakonske akte, naredbe guvernera, pastoralna pisma i druga zvanična pitanja, sve do kraja španske vladavine.
Igra sudbine 51 epizoda - Nije ona za njega. Igra sudbine 51 epizoda - Nije ona za njega. Reviewed by gledajte on March 31, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.