Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 46 epizoda - Flert se nastavlja.

Cetrdeset sesta epizoda:Iako je gazda obecao da ce svako dobiti bonus kao motivaciju da se sto vise proizvoda proda,kao i to da je upozorio zbog ranijih razgovora sa klijentima,oko toga kako proizvodi nisu najbolji,Miona i dalje nastavlja da razgovara sa nepoznatim klijentom.Boleta polako ali sigurno Petar pocinje da priznaje.Tvrdi je opet napravio ljubomornu scenu Dunji.Cela epizoda prikazuje se veceras 1.april u 20h na televiziji Prva.
Predlog knjige: Ogromna količina materijala za nedavnu građansku istoriju ostrva postoji u Arhivu Filipina u Manili, ali ovi dokumenti su vrlo malo ispitani. Između ovih originalnih dokumenata zapažena je serija Kraljevskih cedula, a svaki od njih ima potpis kralja Španije, "Jo, el Rei." Oni se kreću od poslednjih godina suverenosti do početka sedamnaestog veka. Kaže se da su rane cedule o uspostavljanju španske vladavine britanske vojske odnele 1763. godine i da se sada nalaze u Britanskom muzeju. Od arhiva Kraljevske Audiencije u Manili, serija presuda započinje jednom iz 1603. godine, koju potpisuje Antonia de Morga. Čini se da su od ovog datuma potpuni. Najraniji zapisi o predmetima pred ovim sudom koji se mogu naći nalaze se sa početka KSVIII veka. Od modernih istorijskih spisa moraju se pomenuti Historia de Filipinas, tri sveska iz 1887., Montero i Vidal, i publikacije V. E. Retana. Na učenja i entuzijazmu ovog poslednjeg autora mnogo se duguje. Njegovo delo je republikacija retkih i važnih izvora. Njegovo izdanje Combesa već je spomenuto i trebalo bi ga spomenuti i, ako je moguće, nabaviti njegov Archivo del Bibliofilo, četiri sveska, zbirku retkih radova o ostrvima, različitih datuma; i njegovo izdanje, prvo ikad objavljeno, Zuniga's Estadismo de las Islas Filipinas, neuporedivog istraživanja ostrva koje je oko 1800. napravio sveštenik i istoričar čija se istorija prethodno spominjala.
Tate 46 epizoda - Flert se nastavlja. Tate 46 epizoda - Flert se nastavlja. Reviewed by gledajte on April 01, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.