Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 01.04.2020 Severina ne voli.Dusica Grabovic i Ana Kokic o izolaciji.

Premijera i Ekskluzivno ovog prvoaprilskog dana 2020 godine koje su se emitovale na televiziji Pink,donose nam price koje nisu o tome kako javne licnosti provode dane po dolasku lepog i toplog vremena,novim nastupima,zanimljivostima,nego nazalost o izolaciji i karantinima ali sta je tu je,sve ce ovo proci i moracenmo da ga se nerado secamo.Ovoga puta Ana Kokic prica da ove dane provodi sa cerkama i sestrom,dok Dusica Grabovic koja je u totalnoj izolaciji,kaze da se uzelela tatinog meda.
Ana Kokic prica kako provodi u izolaciji

Dusica Grabovic zeljna tatinog meda

Severina objasnjava da nece da radi kao masina

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Računi voiagera koji su posetili Filipine. - Ove reference daju određenu predstavu o istorijskoj literaturi Filipina. Sadrže one radove sa kojima treba uglavnom da se konsultuje. Ne treba izostaviti brojne izveštaje o putovanjima koji su povremeno posećivali ova ostrva i koji nam često daju vrlo dragocene informacije. Prvi od njih su možda engleski i holandski freebooteri, koji su se valjali oko ovih voda prekrivajući bogato natovarene galerije. Jedan od njih bio je Dampier, koji je oko 1690. godine posetio Ladronese i Filipine. Njegovo novo putovanje širom sveta objavljeno je 1697. godine. Tu je bio i Anson, koji je 1743. godine špansku galeniju izveo na obalu Samar, a čije je putovanje opisano u svesku objavljenom 1745. Bio je jedan italijanski lekar, Carreri, koji je posetio je ostrva 1697. godine tokom putovanja širom sveta i napisao odličan opis Filipina, koji je štampan u engleskom prevodu u Churchillovoj zbirci putovanja. Francuska ekspedicija posetila je Istok između 1774. i 1781. godine, a poverenik M. Sonnerat je ostavio kratak izveštaj o španskim naseljima na ostrvima kako su se pojavila. (Voiage auk Indes Orientales et a la Chine, Pariz, 1782, vol. 3.) U prošlom veku je napisano više putničkih računa, od kojih se mogu pomenuti Poseta ser Johna Bovringa Filipinskim ostrvima 1859. godine i Jagor's Reisen in der Philippinen, koji putuju 1859. i 1860. godine, a koji su dobili prevod na i engleski i španski.
Premijera/Ekskluzivno 01.04.2020 Severina ne voli.Dusica Grabovic i Ana Kokic o izolaciji. Premijera/Ekskluzivno 01.04.2020 Severina ne voli.Dusica Grabovic i Ana Kokic o izolaciji. Reviewed by gledajte on April 01, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.