Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 30.04.2020 Ana i Nikola genijalnost i mladost.

U vecerasnojoj emisiji Brak na nevidjeno emitovanoj na televiziji Pink 30.aprila 2020 godine u 22.30h kao i cela emisija preko ovog sajta.Buduci mladenci kako vidimo u uvodu imaju zanimljiva zanimanja,Ana sa Novog Beograda je fizicarka koja kaze da prati rad madjarskih naucnika,koji su na pragu da otkriju da postoji i peta sila,dok je Nikola isto iz Beograda i radi u Becu,on je fotomodel koji je izjavio da je pred kamerama i objektivom svoj na svome.Ana je iza sebe imala jednu vezu koja je datirala iz detinjstva i koji je otisao,dok je Nikola bio i u braku i kako kaze njegova bivsa zena nije bila adekvatna.
Predlog knjige: Stanje arhipelaga na početku sedamnaestog veka - špansko pravilo potpuno uspostavljeno. - Krajem šesnaestog veka, Španci su generaciju bili u posedu Filipina. U tih trideset pet godina ostvareni su najupečatljiviji od svih rezultata dugog perioda španske okupacije. Rad ovih prvih vojnika i misionara ustanovio je granice i karakter španske vladavine, kakva je trebala da ostane 250 godina. U tu prvu trećinu veka Španac je pretrpeo sve svoje herojske podvige oružja, istraživanja i pretvaranja. Nakon toga, sve do 1850. godine, istražena su nova polja, a samo nekoliko novih plemena kristijanizirano. Istraživanje arhipelaga koje je dala Morga ubrzo nakon 1600. godine glasi kao pripovijest o otprilike modernim uslovima. Otkriva nam koliko su bile velike aktivnosti ranog Španca i koliko su mala postignuća njegovih zemljaka posle sedamnaestog veka. Sva velika ostrva, izuzev Paragve i zemlje Moro, bili su tog dana pod zajednicom, njihovi stanovnici plaćali su danak i većinom su ispovedali katoličku veru. Manje grupe i otočići bili su gotovo podjednako iskorišćeni. Čak i mali Katanduani, koji leže na pacifičkoj obali Luzona, Morga bi mogla reći: „Oni su dobro naseljeni s domorocima - dobra rasa, svi okruženi Špancima, sa doktrinom i crkvama, i gradonačelnik alkalde, koji vrši pravdu među njima.
Brak na nevidjeno 30.04.2020 Ana i Nikola genijalnost i mladost. Brak na nevidjeno 30.04.2020 Ana i Nikola genijalnost i mladost. Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.