Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka 27.04.2020 Cinjenice i razne druge teorije o 5G mrezi.

U Emisiji Posle rucka emitovana 27.aprila 2020 godine na televiziji Happy govori se o temi koja je isto dosta prisutna u javnosti i medijima a to je uvodjenje 5G mreze u celom svetu.Oko te mreze digla se velika prasina da li treba da se uvodi i koliko je stetna ili nije stetna i ostala razna nagadjanja koja postoje u javnosti.Najveci problem oko svega predstavljaju razna nagadjanja od raznih ljudi koji ustvari nisu strucni i ne znaju najbolje sta je to 5G mreza kao sto i vecina nas to ne zna.Gosti u emisji objasnice oko toga malo vise.Gosti su bili:Mr ing Igor Tomic- Inzenjer telekomunikacija,Dejan Lucic - Pisac spijunskih romana i strucnjak za geopolitiku,Dusanka,Soldatovic - Udruzenje gradjana "BIOGEN",Dr Nada Stojanovic - Doktor kvantne medicine.
Uvodjenje 5G mreze

Predlog knjige: Bitka kod Marivelesa sa Holanđanima - u oktobru 1600. godine na ostrvima su se pojavila dva holandska plovila; bila je to čuvena ekspedicija holandskog admirala Van Noorta. Prošli su kroz Magelanske ture, na putovanju širom sveta. Holanđani su imali veliku potrebu za odredbama. Dok su bili u koloni svog velikog neprijatelja, zarobili su i potonuli nekoliko brodova, španskih i kineskih, vezanih za Manilu s pirinčem, živinom, palminim vinom i drugim zalihama hrane. U Marivelesu je obnovljen japanski brod iz Japana. U međuvremenu u Manili prevladalo je veliko uzbuđenje i aktivnost. Španci su opremili dve galije, a sam „Oidor“ Morga je preuzeo komandu sa velikom posadom borbenih ljudi. 14. novembra napali su Holanđane, čija je posada uveliko smanjena na samo osamdeset muškaraca na oba broda. Brod koji je zapovijedao Morga trčao je niz vodeni brod Van Noorta i satima su brodovi ležali jedan pored drugog, dok je borba "ruka-ruku" bjesnila na palubi i u čekištu. Brodovi koji su pucali, Morga je isključila svoj brod, koji je bio toliko srušen da je potonuo, uz velike gubitke života; ali Morga i neki drugi stigli su do malog ostrva Fortuna. Van Noort je uspeo da ugasi vatru na svom plovilu i pobegne sa Ostrva. Na kraju je stigao do Holandije. Njegov je manji brod zarobljen sa posadom od dvadeset i pet ljudi, koji su svi bili obješeni na Caviteu.
Posle rucka 27.04.2020 Cinjenice i razne druge teorije o 5G mrezi. Posle rucka 27.04.2020 Cinjenice i razne druge teorije o 5G mrezi. Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.