Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 30.04.2020 Marina i Tamara Cosic objasnjavaju kako odrzati kondiciju i kako napraviti prirodnu masku za lice.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena prikazanoj na Prvoj televiziji 30.aprila 2020 godine u 16:30h mozete pogledati kako u vreme izolacije da se odrzava kondicija u kucnoj varijanti.Sve to pokazace nam Marina Cosic koja se javila iz svog doma putem video poziva.Marinina sestra Tamara Cosic,takodje putem video poziva,pokazace nam kako napraviti prirodnu masku za lice.Projice sa tikvicama ili blitvom i kolac sa limunom - makom,pokazace isto putem video poziva kako pravi na svoj nacin Zeljka Draskic.
Marina Cosic objasnjava kako odrzati kondiciju

Tamara Cosic napravila prirodnu masku za lice

Kolac sa limunom - makom i projice sa tikvicama ili blitvom

Predlog knjige Sledeće godine se dogodio povratak veće i još užasnije ekspedicije. Panajčani su napustili svoje gradove i pobegli u planine, verujući da su Španci inspirisali ove grozne napade. Da provjeri ove gusare, Juan Gallinato je snagom od dvjesto Španaca upućen protiv Jola, ali, poput mnogih ekspedicija koje su slijedile njegovu, nije ništa postigao. Sada je otkrivena nesposobnost Španaca i započela je era Moro piraterije. „Od ovog vremena do danas“ (oko 1800. godine), napisao je Zuniga, „ovi Morosi nisu prestali da napadaju naše kolonije; bezbrojni su Indijanci koje su zarobili, gradovi koje su opljačkali, rančevi koje su uništili, plovila koja su zauzeli. Čini se kao da ih je Bog sačuvao za osvetu Špancima da ih nisu uspeli podrediti u dve stotine godina, uprkos ekspedicijama koje su protiv njih poslale, naoružavanje je poslalo skoro godinu dana da ih progone. U vrlo malo vremena osvojili smo sva ostrva Filipina; ali malo ostrvo Jolo, deo Mindanaa-a i druga ostrva u blizini mi se do danas nismo mogli podčiniti.
Prakticna zena 30.04.2020 Marina i Tamara Cosic objasnjavaju kako odrzati kondiciju i kako napraviti prirodnu masku za lice. Prakticna zena 30.04.2020 Marina i Tamara Cosic objasnjavaju kako odrzati kondiciju i kako napraviti prirodnu masku za lice. Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.