Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Doktor Milos Lazic dobio mural u cast.Doktorica Darija Kisic Tepavcic govori o mogucem nestanku virusa pre vakcine.Nova pravila u vrticima koji rade od 11 maja.Nova pravila i u gradskim autobusima.Laboratorija "Vatreno oko" i kako to sve izgleda.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom na televiziji Prva 30.aprila 2020 godine na televizji Prva teme su bile o tome koja su nova pravila u vrticima.U cast doktora Milosa Lazica iscrtan mural u Nisu.Doktorica Darija Kisic Tepavcic govori o mogucnosti nestanka virusa i pre pravljenja vakcine.Da li ce i kada krenuti sezona u Grckoj? Ministarka Zorana Mihajlovic govori o ponasanju u autobusima.Prikazano je kako to sve izgleda u laboratoriji "Vatreno oko".Francuz prica kako je u Srbiji za vreme ovih desavanja.
Novo ponasanje u autobusima

Doktor Milos Lazic dobio mural

Doktorica Darija Kisic Tepavcevic govori o mogucnosti nestanku virusa pre pronalaska vakcine

Nova pravila u vrticima koji pocinju da rade od 11 maja

Kako izgleda u laboratoriji Vatreno oko

Francuz u Srbiji i njegovo iskustvo

Predlog knjige: Ponovno osnivanje Audiencia-a - Audiencia je ponovo postavljena sa velikom pompom i ceremonijom. Kraljevski pečat nosio se na sjajno konzerviranom konju do katedrale, gde se pevalo Te Deum, a potom do Casas Reales, gde je otvoren svetski dvor koji se bez prekida nastavio do kraja španske vladavine. Dr Morga bio je jedan od prvih oidoresa, a najraniji sudski spis koji se sada može naći u arhivima ovog suda je kazna sa njegovim potpisom. Uspon Moro Piratstva - Poslednje godine guvernacije De Guzmana bile su ispunjene nevoljama koje su bile opasne za budućnost Ostrva. Moros je uništio presidio Kaldera. Nakon ove pobede, Moros Jolo i Maguindanao su 1599. godine opremili piratsku flotu od pedeset karakaa i progutali obale Bisaja. Cebu, crnci i Panaj su opustošeni, njihovi gradovi spaljeni, a njihovi stanovnici odvedeni kao robovi.
Doktor Milos Lazic dobio mural u cast.Doktorica Darija Kisic Tepavcic govori o mogucem nestanku virusa pre vakcine.Nova pravila u vrticima koji rade od 11 maja.Nova pravila i u gradskim autobusima.Laboratorija "Vatreno oko" i kako to sve izgleda. Doktor Milos Lazic dobio mural u cast.Doktorica Darija Kisic Tepavcic govori o mogucem nestanku virusa pre vakcine.Nova pravila u vrticima koji rade od 11 maja.Nova pravila i u gradskim autobusima.Laboratorija "Vatreno oko" i kako to sve izgleda. Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.