Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Paparazzo lov 29.04.2020 Salas Natase Bekvalac.Zasto je Tanja Savic otisla na selo?Aleksandra Prijovic se seta sa .Sloba Radovanovic i sminkanje.

Emisija Paparazzo lov koja je emitovana u sredu 29.aprila 2020 godine na televiziji Pink i cela emisija postavljena preko ovog sajta,prikazala je javne licnosti u raznim situacijama.Keba i sin setaju sami.Marinko Rokvic u kupovini cveca dok je zabrana kretanja.Djordje David izasao iz bolnice.Andrej Atijas brine o Anabelinoj deci dok je ona u Zadrugi 3.Sloba Radovanovic nasminkan za novi spot.Sve ovo i jos mnogo toga mozete videti na jednom mestu u celoj emisiji.
Predlog knjige: Novi guverner Don Francisco Tello de Guzman stigao je 1. juna 1596. Ranije je bio blagajnik Casa de Contratacion u Sevilji. Ubrzo nakon njegovog dolaska u Japanu se dogodila važna i ozbiljna tragedija. Brod za Akapulco otputovao je na kopno na japansku obalu, a njegov bogati teret oduzeo je feudalni princ gde je brod potražio pomoć. Franjevci su već imali misije na ovim ostrvima, a između njih i portugalskih jezuita postojala je svađa oko ovog misionarskog polja. Potonji su uspeli da predrasude japanskom dvoru protiv franjevaca, i kada su nepravomoćno pritiskali za povraćajem imovine uništenog galona, "San Felipe", car, pohlepan za bogatom pljačkom, i iznerviran svojim propovedanjem, upoznao je svoju peticije sa presudom smrti. Užasno su razapeti u luci Nagasaki, 5. februara 1597. godine. Ovaj car bio je ponosni i okrutni vladar, Taicosama. Planirao je osvajanje Filipina, kada je smrt prekinula njegove planove. Prvi nadbiskup na Filipinima. - U međuvremenu, napori Salazara na španskom dvoru uticali su na dalje važne promene za Ostrva. Naređeno je ponovno uspostavljanje Kraljevske Audiencije, a njegov sopstveni položaj uzdignut je u položaj nadbiskupa, s tri episkopska vidika Ilokosa, Cebua i Camarinesa. Nije živeo da preuzme tu funkciju, a prvi nadbiskup Filipina bio je Ignacio Santibanez, koji je takođe umro tri meseca nakon dolaska, 28. maja 1598. godine.
Paparazzo lov 29.04.2020 Salas Natase Bekvalac.Zasto je Tanja Savic otisla na selo?Aleksandra Prijovic se seta sa .Sloba Radovanovic i sminkanje. Paparazzo lov 29.04.2020 Salas Natase Bekvalac.Zasto je Tanja Savic otisla na selo?Aleksandra Prijovic se seta sa .Sloba Radovanovic i sminkanje. Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.