Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 30.04.2020 Da li je uhapsen Darko Lazic? Miodrag Radonjic prica o filmu Juzni vetar 2

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera prikazane 30.maja na Pink televizji donose price o Glumcu Miodragu Radonjicu i replici "Kako je Bogu ako je meni ovako" u kojoj dve devojke sede na krevetu sa skupom posteljinom u sceni Juzni vetar.Glumac je objasnjavao ko su dve devojke koje su glumile u sceni.Da li je Darko lazic uhapsen i da li je vozio bez vozacke dozvole? U Premijeri mozete pogledati kako izgleda u muzickom studiju Relje Popovica.O novom duetu izjavu je dala Ivana Selakov.Vanja Bulic ispricao da je za vreme ovog stanja uvideo da postoje i mnoge druge stvari osim posla,Lepa Lukic dobila upalu misica posle setnje.
Miodrag Radonjic pricao o ulogama dve devojke i o filmu Juzni vetar 2

Da li je Darko Lazic uhapsen?

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Dolazak jezuita. - Juna 1595. godine, stigao je don Antonio de Morga, koji je postavljen za procenitelja i poručnika ostrva, da nasledi Don Luis. S Morga su došli prvi jezuitski misionari. Takođe je bio nosilac naloga kojim se jezuitima dodeljuje ekskluzivna privilegija za obavljanje misija u Kini i Japanu. Drugim naredbama je zabranjeno prolaziti van Ostrva. Pokušaj kolonizacije Mindanaoa - 1596. godine, kapetan Rodriguez de Figueroa dobio je titulu guvernera Mindanaoa, s ekskluzivnim pravom da kolonizira ostrvo za „prostor dva života“. U aprilu je napustio Iloilo sa 214 Španjolaca, dvojicom sveštenika jezuita i mnogim urođenicima. Sleteli su u Rio Grande iz Mindanaoa, gde se prkosni dato, Silonga, učvrstio i odupro im se. Skoro odmah se Figueroa bezobrazno snašao na obali i Moros je ubio. Pojačanja su poslata pod don Juan Juan Ronkuillo-om, koji je, nakon što je skoro doveo datume na predaju, napustio sve što je stekao. Španci su spalili utvrde na Rio Grandeu i povukli se u Caldera, blizu Zamboanga, gde su izgradili presidio.
Premijera/Ekskluzivno 30.04.2020 Da li je uhapsen Darko Lazic? Miodrag Radonjic prica o filmu Juzni vetar 2 Premijera/Ekskluzivno 30.04.2020 Da li je uhapsen Darko Lazic? Miodrag Radonjic prica o filmu Juzni vetar 2 Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.