Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 63 epizoda - Provokativne fotografije mozda gase profil.

Sezdeset treca epizoda serije Tate 30.04.2020: Petar Malbasa je po ko zna koji put izbegao nevolje,jer ga je opet spasila Ema koja je zbog toga morala da smisli novu laz.Glumac Marko uveliko uvezbava svoju novu glavnu ulogu a to je da bude divokoza sa krilima leptira.Na Ivinom instagramu su se pojavile provokativne fotografije,zbog cega se taj nalog nalazi pred gasenjem.Cela epizoda 63 emituje se veceras 30.aprila 2020 godine na Prvoj televizji u 20h.
Predlog knjige: Smrt Dasmarinas - Ali središte Dasmarinasinih ambicija bilo je efektivno osvajanje Istočne Indije i širenje španske moći i njegove vladavine preko Moluka. S tim ciljem, tri godine je pripremao. Mjesecima su obale bile obložene dvorištima brodograditelja, a velike šume Bulačana padale su pred sjekirama Indijanaca. Više od dvesta brodova, „galera“, „galeota“ i „virraies“, izgrađeno je i sastavljeno u Caviteu. U jesen 1593. godine ekspedicija, koju je činilo preko devet stotina Španaca, filipinskih bovmena i veslača, bila je spremna. Za mnoge Filipince, koji su nabavljali čamce za ove čamce, rečeno je da su robovi, koje su preko indijskih poglavara kupili španski encomenderos. Guverner je poslao ovu veliku flotu pod komandom svog sina Don Luisa, a u oktobru mesecu sam je otplovio u galiju sa kineskim veslačima. Ali u noći drugog dana, dok su bili na ostrvu Maricaban, kineski veslači su se popeli protiv Španaca, kojih je na brodu bilo četrdesetak, i ubili gotovo ceo broj, uključujući guvernera. Potom su čamcem pobjegli do obale Ilokosa i odatle u Kinu. Ubistvo ovog aktivnog i slavnog generala bilo je odlučujući udarac ambicioznim projektima za osvajanje Istočne Indije. Između ostalih radova koje je Dasmarinas donio iz Španije bio je kraljevski cedula koji mu je dao moć da nominira svog nasljednika, a pokazao se da je njegov sin, Don Luis, koji je nakon određenih poteškoća privremeno uspio na položaju svog oca.
Tate 63 epizoda - Provokativne fotografije mozda gase profil. Tate 63 epizoda - Provokativne fotografije mozda gase profil. Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.