Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 68 epizoda - Nastavak ljubavnih prica.

Sezdeset osma epizoda serije igra sudbine 30.04.2020:Ada je saznala nesto zbog cega je bila mnogo uznemirena.Vukasin joj je dao informaciju da je Ivan iz Biznis kluba otisao sa Dijanom kod nje kuci.Pored Ade,jos nekima se nije svidela situacija koja se desila sa ovo dvoje golupcica.Sofija i Luka takodje imaju svoju ljubavnu pricu,zbog koje je Luka spreman i da otkaci Milu da bi ispunio Sofijine uslove.Cela epizoda 68 prikazuje se veceras 30.aprila 2020 godine na televizji Prva u 21h.
Predlog knjige: U mesecu Dasmarinasovog dolaska, kompanija Dominikanaca pokušala je da nađe misiju u Kini, a, ambasada koja je došla iz Japana da traži savijanje sa Filipina, četvorica novopristiglih franjevaca pratila su Japance pri povratku. Godinu dana kasnije, 1592. godine, stigla je druga ambasada kralja Kambodže, koja je donela poklone u koje su spadala dva slona i zatražila uspeh protiv siamskog kralja. Ovo je bio početak saveza između Kambodže i Filipina koji je trajao duži niz godina i koji je izazvao česte vojne pomoći i mnogo napora za preobražavanje te zemlje.
Igra sudbine 68 epizoda - Nastavak ljubavnih prica. Igra sudbine 68 epizoda - Nastavak ljubavnih prica. Reviewed by gledajte on April 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.