Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 29.04.2020 Biljke za jacanje imuniteta,spremanje pica bureka.

U emisiji Prakticna zena emitovanoj 29.aprila 2020 godine na Prvoj televiziji u 16:30h,gostovao je Momcilo Anatonijevic narodni travar,novinar koji je i ranije gostovao u emisiji i koji je objasnjavao,koje biljke na koji nacin deluju na organizam i koje su to biljke koje mogu da jacaju imunitet organizma.Kristina Dobrivojevic iz Beograda pokazala je putem video poziva kako ona na svoj nacin sprema pica burek.
Biljke za jacanje imuniteta

Pica burek

Predlog knjige: Guverner je sada postao plaćeni službenik krune, sa plaćom od deset hiljada dukata. Za pravilnu zaštitu kolonije i osvajanje Moluka, guverner je pratio redovne snage od četiri stotine vojnika. Njegove ovlasti proširene su i na ovlasti stvarnog kraljeve viceregentice, a Audiencia je ukinuta. Čovek izabran na ovo važno mesto bio je don Gomez Perez Dasmarinas, koji je sa novim ustavom stigao u maju 1590. godine. Toliko velika je bila biskupa gad zbog ukidanja Audiencije i povećanja guvernerske moći, da je i on sam krenuo u Španiju da predloži svoje želje pred sudom. Misionarski napori braće. Dvadeset i četiri franjevca došla su s Dasmarinasom i prisustvo tri reda zahtevalo je podelu Ostrva među njima. Među njima je postojalo najveće rivalstvo i ljubomora zbog gonjenja misija u još većim zemljama. Misionarima ovog doba činilo se da je moguće pretvoriti velike i konzervativne narode Kine i Japana u zapadnu religiju.
Prakticna zena 29.04.2020 Biljke za jacanje imuniteta,spremanje pica bureka. Prakticna zena 29.04.2020 Biljke za jacanje imuniteta,spremanje pica bureka. Reviewed by gledajte on April 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.