Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prikazan video prilog kako izgledaju bolnicke sobe i odeljenje gde leze zarazeni od korone virusa.

U okviru jutarnjeg programa Jutro na televiziji Prva emitovanog 29.aprila 2020 godine,prikazan je prilog kako izgledaju bolnicke sobe na Odeljenju za intenzivnu negu u Klinickom centru Srbije.Pacijentima je ekipa televizije Prva,prenele poruke njihovih porodica i najblizih.Reporteru Filipu Cukanovicu koji je bio pod "punom ratnom opremom" doktorice su pokazale kako to sve izgleda na Odeljenju intenzivne nege Pulmologije.
Predlog knjige: De Vera je nastavio politiku svojih prethodnika i 1585. izvršen je još jedan besplodni napad na Ternate. Moć Malajskog naroda je bila u porastu, dok se snaga Evropljana smanjivala. Sultani su proterali svoje gospodare iz inostranstva, a ni Španac ni Portugalac nisu bili u stanju da izvrše osvajanje Moluka. Bilo je ustanka domorodaca u Manili, Kagajanu i Ilokosu. Dekret iz 1589. - Poslovi na Ostrvima još nisu odgovarali vladiki Salazaru, a kao predstavnik i guvernera i episkopa, jezuit Alonso Sanchez poslat je 1586. godine da zadovolji potrebe kolonije pred kraljem . Filip je očigledno bio impresioniran potrebom da se vlada Ostrva postavi na boljoj administrativnoj osnovi. U tu svrhu objavio je važnu uredbu iz 1589. godine.
Prikazan video prilog kako izgledaju bolnicke sobe i odeljenje gde leze zarazeni od korone virusa. Prikazan video prilog kako izgledaju bolnicke sobe i odeljenje gde leze zarazeni od korone virusa. Reviewed by gledajte on April 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.