Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 29.04.2020 Katarina Grujic govori o svom decku.Dara Bubamara u svom novom izdanju.

Emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane 29.aprila 2020 godine na televiziji Pink,mozete da vidite u emisiji Premijera kako nove mere koje su trenutno na snazi kao sto su izolacija i vanredno stanje uticu na javne licnosti i koje su njihove izjave povodom toga.Dara Bubamara je u danasnjoj emisiji Ekskluzivno,tema sto se tice modnog stila i izgleda.Katarina Grujic prica o svom novom decku i o njihovom vidjanju u vreme vanrednog stanja.
Dara Bubamara u danasnjoj temi o modni stilovima

Katarina Grujic govori u novom decku i vidjanju

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Događaji Ronkuilloovog pravila - Ronkuillo je, po nalogu krune, stupio u prepisku sa kapetanom portugalske tvrđave na ostrvu Tidor, a kapetan Tidor-a zamolio je Ronkuillo-a za pomoć u osvajanju primamljivog ostrva Ternate. Ronkuillo je poslao na jug značajnu ekspediciju, ali nakon dolaska u Moluke bolest beri-beri u španskom kampu porazila je taj poduhvat. Ronkuillo je takođe poslao malu armadu na obale Bornea i Malace, gde je dobijena ograničena količina papra. Nekoliko godina vladavine Ronkuilla bili su na drugi način važni. Osnovana je kolonija Španaca u Otonu, na ostrvu Panai, koje je dobilo ime Arevalo (Iloilo). I pod Ronkuillom je prvi put umirjena velika dolina Cagaiana. Na ušću reke japanski avanturista, Taifusa ili Taizufu, uspostavio se i pokušao je pokoriti ovaj važan deo severnog Luzona. Ronkuillo je poslao protiv njega kapetana Carreona, koji je protjerao uljeza i osnovao na današnjem mjestu Lao-lo grad Nueva Segovia. Dva brata pratila su ovu ekspediciju, a Španci su okupaciju ove doline učinili stalnom. Prvi sukobi između Crkve i države - U martu 1581. godine, stigao je prvi biskup Manila, Domingo de Salazar. Gotovo odmah su započeli oni sukobi između duhovnih i civilnih vlasti, između biskupa i redovnih naredbi, koje su u tolikoj meri ispunile istoriju ostrva. Biskup je bio jedan od onih autoritativnih, ambicioznih i arogantnih likova, tako tipičnih u istoriji Crkve. Veoma zbog svojih protesta protiv autokratske vlasti guvernera kralj je bio primoran da imenuje prvu Audienciju. Karakter i moć ovih sudova su već objasnjeni. Predsednik i sudije stigli su godinu dana nakon smrti Ronkuillo-a, a predsednik, Santiago de Vera, postao je vršilac dužnosti guvernera tokom narednih pet godina. 1587. stigli su prvi dominikanci, njih petnaestak, i osnovali svoju proslavljenu misiju, La Provincia del Santisimo Rosario.
Premijera/Ekskluzivno 29.04.2020 Katarina Grujic govori o svom decku.Dara Bubamara u svom novom izdanju. Premijera/Ekskluzivno 29.04.2020 Katarina Grujic govori o svom decku.Dara Bubamara u svom novom izdanju. Reviewed by gledajte on April 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.