Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 62 epizoda - Uloga koju nije zeleo.

Sezdeset druga epizoda serije Tate 29.04.2020:U zivotu nista nije kako bi trebalo da bude,pa tako ni uloga koju je Marko zeleo nije bas redovna i kako on misli,nije za njega.Petar nikako ne moze da se resi sentimentalnosti.Radisic je zbunio psihoterapeutkinju jer je otkrio neke asocijacije,koje njoj nisu bas najjasnije.Cela epizoda 62 prikazuje se veceras 29.aprila 2020 godine u 20h na Prvoj televiziji.
Predlog knjige: Prvi napad na Morosa Jola - Po povratku poslao je oficira protiv ostrva Jolo. Ovaj oficir prisilio je Joloanosa da prepozna njegovu moć, a odatle je prešao na ostrvo Mindanao, gde je dalje izvršio poslušnost nad domorocima. Ovo je bio početak španskih ekspedicija protiv Morosa, koje su u ovim mohamedanskim gusarima izazvale tako groznu odmazdu. Pod La-Sandeom osvajanje Kamarina je završio kapetan Juan Chaves i osnovao je grad Nueva Caceres. Imenovanje guvernera Ronkuillo. - Bila je to jedinstvena politika španske vlade da mandat guvernera ograniči na kratak period. Ovo je bila jedna od uzaludnih odredbi kojom je Španija pokušala da kontroliše i ambicije i strahopoštovanje svojih kolonijalnih kapetana. Ali don Gonzalo Ronkuillo dodelio mu je guverner Filipina na život, pod uslovom da je podigao i opremio snage od šest stotina u Španiji, uglavnom o svom trošku, radi bolje zaštite i smirivanja arhipelaga. To je učinio Ronkuillo, dovodeći svoju ekspediciju put Paname. Stigao je u aprilu 1580. godine, i iako je umro krajem tri godine, njegova vladavina je došla u važno vreme. Španska i portugalska kolonija u kombinaciji. - 1580. godine Filip II, osvojio je i pripojio Španiji kraljevinu Portugala, a sa Portugalom je nužno došao do španske krune one bogate istočne kolonije koje je osvojila hrabrost Da Gama i Albukerkija. Portugal je osvetio svoju nezavisnost 1640. godine, ali Manila je godinama bila glavni grad kolonijalne imperije, koja se protezala od Goe u Indiji do Formoze.
Tate 62 epizoda - Uloga koju nije zeleo. Tate 62 epizoda - Uloga koju nije zeleo. Reviewed by gledajte on April 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.