Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 67 epizoda - Pa da se nazdravi ali.

Sezdeset sedma epizoda serija Igra sudbine 29.04.2020:Dok je Ivan bio u krevetu sa Dijanom desio mu se totalni debakl.Luka je nazdravio sa casom u ruci zeni koju najvise voli.U trenutku su svi mislili da ce na taj nacin saopstiti datum vencanja sa Milom ali videli su da su pogresili.Ada je srecna sto je sve to cula ali u isto vreme i nesrecna jer je videla kakva je Aleksina reakcija i takodje i Lukinim izostankom priznanja oko veze sa Milom.Cela epizoda 67 emituje se veceras 29.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 21h.
Predlog knjige: Drake je najpoznatija i najromantičnija figura od svih. Godine 1577. otplovio je iz Engleske s namerom da pomete špansku Majnu. Prošao je Magelanski tjesnac i pošao se na zapadnu obalu Južne Amerike, desponirajući špansku plovidbu iz Valparaisoa do Paname. Odatle je prešao preko Tihog okeana, dodirnuo obalu Mindanaoa i skrenuo na jug prema Molukama. Portugalac je nominalno anektirao Moluke 1522. godine, ali u vreme Drakeove posete bili su pregnani iz Ternatea, iako još uvek drže Tidor. Drake je stupio u prijateljske odnose sa sultanom Ternateom i osigurao tovar klinčića. Odavde je otplovio hrabro prema kući, usmeravajući portugalske flote, pošto je prkosio španskom, i Dobrom nadom se vratio u Englesku, svoju flotu prvu nakon što je Magellan obišao planetu. Španska ekspedicija u Borneo.-Pojava Drakea u Moluccasu potaknula je La-Sandea do ambiciozne akcije. Privlačnost južnih arhipelaga bila je nadjačana, a činilo se da se u ovom trenutku otvorila prilika guverneru da primora svoju moć na jug. Jedan od malajskih kraljeva Bornea, Sirela, stigao je u Manilu, zatraživši pomoć protiv svog brata i obećavši da će priznati suverenitet kralja Španije nad ostrvom Borneo. La-Sande je lično otišao da vrati [146] ovog poglavara na vlast. Imao je flotu galija i fregata, a prema rečima Padre Gaspara de San Augustina, ekspedicija je pratila više od petnaest stotina Filipinaca iz Pangasinana, Cagaiana i Bisaja. Sletio je na obalu Bornea, uništio flotu praosa i grad uzurpatora, i trudio se da obezbedi Sirelu u svojoj kneževini. Bolesti među njegovom flotom i nedostatak rezervi prisilili su ga da se vrati u Manilu.
Igra sudbine 67 epizoda - Pa da se nazdravi ali. Igra sudbine 67 epizoda - Pa da se nazdravi ali. Reviewed by gledajte on April 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.