Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 61 epizoda - Zelenasi sve vise pritiskaju.

Sesdeset prva epizoda serije Igra sudbine 17.04.2020:Una je zaljubljena u Aleksu sto je on i sam shvatio.Vukasinu uopste nisu jasne Adine instrukcije,koje je dobio povodom Alekse i zelenasa.Posebno mu nije jasan deo gde treba da kaze zelenasu da pritiska Aleksu zbog vracanja duga.Nada je razgovarala sa Pancetom i taj razgovor nece tako lako zaboraviti.Una je dosla u firmu da bi se videla sa Matijom,Mila je zaprepascena sa tim prizorom,dok je Jelena toliko dreknula da je sa svojim urlikom zaparala prostorije firme.Cela epizoda 61 emitovace se veceras 17.aprila 2020 godine na televiziji Prva posle 21h.

Predlog knjige: Mohamedanski Malezijci. Mohamedanci izvan južnog Mindanaa-a i Jolo-a, nastanili su se u blizini zaliva Manila i na Mindoro-u, Lubang-u i susednim obalama Luzona. Španci su zaustavili širenje mohamedanstva, iako se priča da su dugo vremena mnogi koji žive na obali zaliva Manila odbili da jedu svinjetinu, što je Koran zabranjeno, i prakticirali su obred obrezivanja. Već 1583. godine, vladika Salazar, u pisanju kralju poslova na Filipinima, kaže da je Moros na ovim ostrvima propovedao Mohamedov zakon velikom broju i tim propovedanjem mnogi pogani su postali Muhamedani; i dalje dodaje: „Oni koji su primili ovaj krivični zakon čuvaju ga s puno upornosti i velike su poteškoće da ih nateraju da ga napuste; i sa razlogom su, zbog naše sramote i zbunjenosti, oni u tome što su ih Muhamedovi propovjednici bolje tretirali nego Kristovi propovjednici.
Igra sudbine 61 epizoda - Zelenasi sve vise pritiskaju. Igra sudbine 61 epizoda - Zelenasi sve vise pritiskaju. Reviewed by gledajte on April 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.