Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 16.04.2020 Ivana ,Valentino i mladin ex ljubavnik i ucesnik.

Najnovija emisija Brak na nevidjeno koja se prikazuje 16.aprila 2020 godine na televiziji Pink u 22:30h kao i cela emisija preko ovog sajta,donosi nove potencijalne kandidate za brak.Ovog puta ce se sastati Ivana i Valentino koji imaju svako svoja iscekivanja.Ivana zeli mladozenju koji je visok,crn,zgodan.Valentino je kako kaze imao lose izbore i resio je da mu ekipa iz emisije proba da pronadje pravu osobu.Ivana ima dete iz jedne od svojih veza i dovela je za kuma svog bivseg ljubavnika koji je takodje ucestvovao u emisiji Brak na nevidjeno i za koga mlada kaze da su sada prijatelji.
Predlog knjige: Religija Filipinaca - Filipinci po dolasku Španaca bili su štovatelji fetiša, ali imali su jednog duha za koga su verovali da je najveći od svih i stvaralac ili stvaralac stvari. Tagalog je ovo božanstvo nazvao Bathala, 13 Bisaia, Laon i Ilocano, Kabunian. Takođe su obožavali duhove svojih predaka koje su predstavljale male slike zvane "anitos". Fetiši, bilo koji predmeti za koje se veruje da poseduju čudesnu moć, bili su uobičajeni među ljudima, a idoli ili slike obožavani su. Pigafetta opisuje neke idole koje je video u Cebuu, a Chirino nam govori da su u sećanju Filipinaca koje je poznavao imali idola od kamena, drveta, kostiju ili zuba krokodila i da je bilo zlata. Poštovali su se i životinje i ptice, posebno krokodil, gavran i mitska ptica plave ili žute boje, koja se zvala po njihovom božanstvu Bathala.14 Nisu imali hramove ni javna mesta za obožavanje, ali svaka je imala njegov anitos u svojoj kući i tamo je vršio svoje žrtve i pokornička dela. Kao žrtve, ubijali su svinje ili piliće i pravili takve slučajeve gozbe, pesme i pijanstva. Život Filipinaca nesumnjivo je bio ispunjen praznovjernim strahovima i zamislima.
Brak na nevidjeno 16.04.2020 Ivana ,Valentino i mladin ex ljubavnik i ucesnik. Brak na nevidjeno 16.04.2020 Ivana ,Valentino i mladin ex ljubavnik i ucesnik. Reviewed by gledajte on April 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.