Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 16.04.2020 Severina platila kaznu.Mustafa i Emina,da li bi mogli opet zajedno?

U emisijama Premijera i Ekskluzivno emitovane 16.aprila 2020 godine na televiziji Pink prikazuju u emisiji Ekskluzivno kako je Sasa Matic odrzao uskrsnji koncert na terasi za komsije.Da li bi opet Mustafa i Emina mogli biti zajedno?Severina Kojic platila kaznu.U Premijeri mozete gledati kako izgleda u rodnom mestu Dragane Mirkovic.Sabor trubaca u Guci odlozen.U Zadrugi 3 posle zanimljive igrice,ljubavi,doslo i do svadje.
Severina platila kaznu

Mustafa i Emina opet zajedno - da ili ne?

Koncert uzivo Sase Matica

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Ispod njih je postojala klasa robova. To su bili „siguiguiliris“, a bili su brojni. Njihovo ropstvo nastalo je na više načina. Neki su bili oni koji su kao deca bili zarobljeni u ratu i životi su im poštedjeni. Neki su postali robovi prodajući svoju slobodu u vreme gladi. Ali većina njih postala je robovi dugom, koji se spuštao od oca do sina. Zbroj pet ili šest pesosa je u nekim slučajevima bio dovoljan da se čoveku oduzme sloboda. Ti su robovi bili apsolutno u vlasništvu gospodara, koji ih je teoretski mogao prodati kao stoku; ali, uprkos lošim mogućnostima, ovo filipinsko ropstvo obično nije bilo okrutno ili uznemirujuće prirode. Robovi su se često družili u ljubaznim odnosima sa svojim gospodarima i nisu bili preopterećeni. Ovaj oblik ropstva i dalje postoji na Filipinima, među Morosima Mindanaoa i Jola. Deca robova su nasledila ropstvo svojih roditelja. Ako je jedan roditelj slobodan, a drugi rob, prvo, treće i peto dete bili su slobodni, a drugi, četvrti i šesti rob. Cela ova stvar nasleđivanja ropstva radoznalo je razrađena u sitnim detaljima. Život u Barangai-u osećaj zajednice bio je vrlo snažan unutar barangai-a. Čovek nije mogao da ostavi svoju barangaju za život u drugom bez pristanka zajednice i uplate novca. Ako se muškarac iz jednog barija oženio ženom druge, njihova deca su podeljena između dve barange. Barangai je bio odgovoran za dobro ponašanje svojih članova, a ako je neko od njih zadobio povredu od čoveka napolju, ceo je barangai morao biti žaljen. Spori i nepravde između pripadnika istog barangaja upućeni su na određeni broj staraca koji su o tome odlučili u skladu s običajima plemena, koji su predati tradicijom.
Premijera/Ekskluzivno 16.04.2020 Severina platila kaznu.Mustafa i Emina,da li bi mogli opet zajedno? Premijera/Ekskluzivno 16.04.2020 Severina platila kaznu.Mustafa i Emina,da li bi mogli opet zajedno? Reviewed by gledajte on April 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.