Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 16.04.2020 Isidora Gradjanin sprema posnu pitu od spanaca i lososa,ideje za farbanje jaja,posna kapri torta.

Danasnja Prakticna zena emitovana 16.04.2020 godine u 16:30h na televiziji Prva,donosi zanimljive priloge i goste koji ce spremati razna jela u emisiji.Isidora Gradjanin u emisiji sprema posnu pitu od lososa i spanaca.Zbog predstojecih praznika i tradicije farbanja jaja u studiju ce gosti na svoj nacin pokazati kako oni i koje boje koriste za farbanje jaja.Voditeljka Natasa,pokazace kako ona pravi posnu kapri tortu.
Isidora Gradjanin sprema posnu pitu od lososa i spanaca

Posna kapri torta

Gosti u studiju farbaju jaja
Predlog knjige: Promjene koje su napravili Španci. - Španci su, izvršavajući vlast nad otocima, oduzeli stvarnu moć datotekama, grupirajući barangaje u gradove ili „pueblos“, ali čineći datume „cabezas de barrio“, ili „ gobernadorcillos. " Nešto od stare razlike između datog ili datog, i običnog čoveka možda je još uvek zastupljeno u „gente illustrada“ ili imućnijoj, obrazovanijoj i uticajnijoj klasi koja se nalazi u svakom gradu, i „gente baja, “Ili siromašni i neobrazovani. Klase Filipinaca pod tatama - Ispod datota, prema Chirino i Morga, bile su tri klase Filipinaca; slobodne osobe, ili "maharlice", koje nisu davale počast datotekama, ali koje su ga pratile u ratu, veslale su svojim brodom kad je krenuo na put i prisustvovale mu u njegovoj kući. Morga ovu klasu naziva „timauas.“ 11 Tada je postojala vrlo velika klasa koja je, čini se, bila oslobođeni ili oslobođeni robovi, koji su stekli svoje domove i živeli sa porodicama, ali koji su dugovali dato ili maharlici velike dugove službe; da poseje i žetvu na svojim rižinim poljima, da lovi svoje klopke za ribu, da vesla svoj kanu, da gradi kuću, da mu prisustvuje kada ima goste i da obavlja bilo koje druge dužnosti koje načelnik može da zapoveda. Ovi polu-slobodni zvani su "aliping namamahai", a njihovo stanje povezanosti svodilo se na njihovu decu.
Prakticna zena 16.04.2020 Isidora Gradjanin sprema posnu pitu od spanaca i lososa,ideje za farbanje jaja,posna kapri torta. Prakticna zena 16.04.2020 Isidora Gradjanin sprema posnu pitu od spanaca i lososa,ideje za farbanje jaja,posna kapri torta. Reviewed by gledajte on April 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.