Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 62 epizoda - Debeljko zeli obracun.

Sesdeset druga epizoda serije Igra sudbine 21.04.2020:Spletka koju je napravio Bruner sa Donkom moze da napravi problem svima a pogotovo Luki i Aleksi,ali to je ustvari sve uradjeno da bi se osvetio Adi.Debeljko ne zeli da vozi bez putnog naloga i zbog toga mu se nesto gadno sprema,sto mu se nimalo nece dopadati.Nakon svega toga Debeljko odlucuje da se obracuna sa Matijom koji je za sve to glavni.Vukasin je primetio da ga Visnja prati i odlucio je da joj zbog toga zapreti.Cela epizoda 62 prikazuje se u utorak 21.april 2020 godine na televiziji Prva posle 21h.
Predlog knjige: Ograničenja na kolonizaciju i trgovinu. - Za upravljanje svim kolonijalnim poslovima kralj je stvorio sjajnu ploču ili biro, poznat kao "Savet Indija", koji je sedeo u Madridu i čiji su članovi bili među najvišim zvaničnicima Španije. Španska vlada vršila je najbliži nadzor nad svim kolonijalnim stvarima, a kolonizacija nikada nije bila besplatna. Sve osobe, roba i brodovi koji su iz Španije prešli u bilo koji od njenih kolonijalnih posjeda bili su dužni da prođu kroz Sevilju, i to samo jednu luku. Ovaj bogat drevni grad, smešten na reci Guadalkuivir na jugozapadu Španije, bio je kapija Španskog carstva. Iz ove luke izišao je upućeni vojnik, odjeveni fratar, avanturistički plemenitaš, i hrabre i odrasle španske dame, koje su zajedno sa svojim muževima pratile tako velike udaljenosti od mora. A natrag u ovu luku doneseno je zlato Perua, srebro Meksika i svila i veze iz Kine, otpremljeni kroz Filipine.
Igra sudbine 62 epizoda - Debeljko zeli obracun. Igra sudbine 62 epizoda - Debeljko zeli obracun. Reviewed by gledajte on April 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.