Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 63 epizoda - Udaje se za Aleksu.

Sezdeset treca epizoda serije Igra sudbine 22.04.2020:Matiji je Una saopstila da sa Aleksom ide na veceru.Ada ne zeli da odustane od namere da raskrinka Sofiju i pokrenuce sve svoje veze da bi saznala ko cuva ledja drskoj manekenki.Kod Ivana nema zezanja jer kada mu se Nada drsko i neprijatno obrati,on ce joj uzvratiti kako i zasluzuje sa svojim ponasanjem.Donka pokusava da nadje Aleksu i dolazi u Lenjinov klub.Panceta je dosla kod Ade i svima rekla da se udaje za Aleksu.Cela epizoda 63 emituje se veceras 22.aprila 2020 godine u 20h na televiziji Prva.
Predlog knjige: Uspon monaštva - monaštvo je u Evropu uvedeno sa istoka na samom početku srednjeg veka. Temeljna ideja starog monaštva bila je povlačenje iz ljudskog društva u uverenju da je svet loš i da mu se ne može prevariti, i da muškarci mogu voditi iskrenije živote i bolje ugoditi Bogu tako što će odustati od sekularnih zaposlenja i porodičnih odnosa i posvetiti svu njihovu pažnju pročišćavanju svojih likova. Prvi monaški red u Evropi bili su benediktinci, organizovani u sedmom veku, čija je vladavina i organizacija bili obrazac za one koji su sledili. Sveštenstvo crkve bilo je podeljeno u dve grupe: prvo, parohijski sveštenici ili ministranti, koji su živeli među ljudima nad kojima su vršili brigu o duši i koji su, jer su bili od samog naroda i živeli svoj život u saradnji sa zajednicom, bili su poznati kao "sekularno sveštenstvo", a drugo, monasi, ili "redovni sveštenici", tako su nazvani, jer su živeli pod "vlašću" svog reda. U ranom delu trinaestog veka, monaštvo, koje je donekle nestalo tokom prethodna dva veka, dobilo je novi zamah i inspiraciju od organizacije novih reda poznatih kao braća ili "braća". Ideja koja je bila osnova njihovog organizovanja bila je plemenita i iznad ideje starog monaštva; jer je to bila ideja služenja, i srcima i telima depresivnih i patećih ljudi.
Igra sudbine 63 epizoda - Udaje se za Aleksu. Igra sudbine 63 epizoda - Udaje se za Aleksu. Reviewed by gledajte on April 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.