Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 58 epizoda - Miona strepi od "ljutog" sefa.

Pedeset osma epizoda serije Tate 22.04.2020: Peki je u problemu jer mu skolske barabe u skoli traze pare.Od Mione je dosao da trazi 200 evrica da mu pomogne.Posle dogadjaja i mnogo "ljutog" sefa u piceriji,Miona je u strahu da ce joj sada "ljuti" sef koji je posle ovoga sada jos vise ljut nego ranije,dati otkaz.Cela epizoda 58 prikazuje se veceras 22.aprila 2020 godine na Prvoj televiziji u 20h.
Predlog knjige: Dominikanci - Red Dominikanaca organizovao je sveti Dominik, Italijan, oko 1215. godine. Osnovni cilj njegovih članova bio je da brane nauke Crkve i, podučavanjem i propovedanjem, uništavaju sumnje i proteste koji su u trinaestom veku. veka počeli su da ometaju tvrdnje katoličke crkve i papinstva. Dominikanski fratri nisu živeli u zajednicama, već su putovali ponizno, obučeni, propovedali su po selima i gradovima i želeći da razotkriju i kazne heretike. Srednjovekovni univerziteti su, izučavajući filozofiju i rimsko pravo, proizveli klasu muškaraca sklonih da drže mišljenja suprotna učenju Crkve. Dominikanci su shvatili važnost ovih velikih nastavnih centara i ušli u njih kao učitelji i majstori, a već početkom petnaestog veka učinili su ih uporištima konzervativizma i ortodoksije. Franjevci. Nekoliko godina nakon ove organizacije, sveti Franjo Asiški iz Španije osnovao je Orden franjevaca. Ciljevi ove naredbe nisu bili samo propovedati i upravljati sakramentima, već negovati bolesne, zbrinjavati siromašne i ublažavati jezivu bijedu koja je zahvatila čitave klase u srednjem veku. Oni su se zavetovali apsolutnog siromaštva, a toliko je ponizna bila odeća propisana njihovim pravilom, da su išli bosi od mesta do mesta. Avgustovski red osnovao je papa Aleksandar IV. 1265. godine, a još su kasnije stigli drugi redovi.
Tate 58 epizoda - Miona strepi od "ljutog" sefa. Tate 58 epizoda - Miona strepi od "ljutog" sefa. Reviewed by gledajte on April 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.