Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 22.04.2020 Snezana Prcic - tretman popunjavanja bora,nagetsi od leblebija,kolac sa makom.

U Emisiji Prakticna zena emitovanoj na televizji Prva 22.aprila 2020 godine u 16:30h,prikazano je kako sada izgleda Snezana Prcic koja se podvrgla tretmanu popunjavanja bora sopstvenim masnim tkivom kao i snimak dela tretmana.Marija Zavisic iz Dizeldorfa i njena porodica koja se javila putem video poziva i pokazala kako je spremala kolac sa makom.Voditeljka Natasa spremila je nagetse od leblebija.
Popunjavanje bora sopstvenim masnim tkivom

Kolac sa makom spripramila je Marija Zavisic

Nagetse od leblebija spremila je Natasa

Predlog knjige: Degeneracija naredbi. Bez sumnje, rana služenja ovih braće bila su korisna i na verskoj i na humanitarnoj strani. Ali, kako su naredbe postale bogate, fratri su izgubili duhovnost i njihovi životi postali su zlobni. Početkom šesnaestog veka uprava Crkve širom Evrope postala je toliko korumpirana, ekonomski teret verskih redova tako velik, a religijsko učenje i verovanje toliko materijalno da su najbolji i najplemenitiji umovi u svim zemljama agitirali za reforme . Reformacija - Pored promena u crkvenoj upravi, mnogi hrišćani zahtevali su veću slobodu religioznog razmišljanja i radikalne promene crkvene doktrine koja su se formirala u srednjem veku. Dakle, dok su se svi najbolji umovi u Crkvi ujedinili u traženju reformacije karaktera i administracije, među njima su se pojavile velike razlike u pogledu mogućnosti promene crkvenih nauka. Te razlike su ih, prema tome, razdvojile na dve strane, papinstvo se snažno pridržavalo nauke kako je tada prihvaćeno, dok su se različiti lideri na severu Evrope, uključujući Martina Lutera u Nemačkoj, Svinglija u Švajcarskoj i Johna Calvina u Francuskoj i Ženevi, slomili s papinim autoritetom i proglasio oslobađanje pojedinačne savjesti.
Prakticna zena 22.04.2020 Snezana Prcic - tretman popunjavanja bora,nagetsi od leblebija,kolac sa makom. Prakticna zena 22.04.2020 Snezana Prcic - tretman popunjavanja bora,nagetsi od leblebija,kolac sa makom. Reviewed by gledajte on April 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.