Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 22.04.2020 U voznji sa Ninom Radulovic i Kebom,tekstopisci govore kako se ponasaju poznati,ko je i za sta molio Milosa Bikovica,Gazda Paja govori o Emini.

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera prikazane 22.aprila 2020 godine na TV Pink donose danasnje price o tome kako je u emisiji Ekskluzivno Svetlana Ceca Raznatovic izjavila da je oborila rekord za Uskrs.Mimi Mercedes objavila "svoj recept" za zaustavljanje nasilja u porodici.Milosa Bikovica zamolila Jelisaveta za ulogu,on joj odgovorio.Gazda Paja opisuje Eminu i njen izgled.
Ceca i njen novi rekord

Mimi Mercedes govori o smanjenju nasilja u porodici

Jelisaveta i Bikovic i uloge

Gazda Paja opisuje Eminu

Predlog knjige: Sa strane papinstva car Karlo Peti bacio je težinu španske monarhije, a da bi primenio papinsku vlast napao je nemačke prinčeve silom oružja. Rezultat je bio veliki revolt Rimokatoličke crkve, koja se proširila na čitavu severnu Nemačku, veliki deo Švajcarske, nizine Rajne i Engleske i koja je uključivala brojne i veoma uticajne elemente među francuskim narodom. Ove su zemlje, sa izuzetkom Francuske, do danas ostale protestantske; i velika ekspanzija engleskog naroda u Americi i na Istoku utvrdila je protestantizam u svim delovima sveta. Efekti reformacije u rimokatoličkoj crkvi. - Reformski pokret, koji je trajao tokom veka, doneo je veliki napredak u rimokatoličkoj crkvi. Mnogi, koji su ostali predani rimokatoličkom pravoslavlju, bili su revnosni za administrativnu reformu. Velika skupština crkvenjaka, Savet u Trentu, godinama se posvetio zakonodavstvu radi ispravljanja zloupotreba. Inkvizicija je oživljena i stupila na snagu protiv protestanata, posebno u vladavinama Španije, a verski redovi su reformisani i podstaknuti na nove žrtve i velike poduhvate.
Premijera/Ekskluzivno 22.04.2020 U voznji sa Ninom Radulovic i Kebom,tekstopisci govore kako se ponasaju poznati,ko je i za sta molio Milosa Bikovica,Gazda Paja govori o Emini. Premijera/Ekskluzivno 22.04.2020 U voznji sa Ninom Radulovic i Kebom,tekstopisci govore kako se ponasaju poznati,ko je i za sta molio Milosa Bikovica,Gazda Paja govori o Emini. Reviewed by gledajte on April 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.