Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Cene nafte jefnijije nego ikada.Opasnosti sa interneta koje vrebaju decu.Otvaranje sezone u Grckoj.

U jutarnjem programu televizije Prva Jutro emitovane 22.04.2020 medju mnogim temama bile su izmedju ostalih i teme o ceni nafte koja je trenutno najniza nego ikada u isoriji.
Opasnostima na internetu koje vrebaju decu jer deca ulaze u kontakt sa nepoznatima.
Kada bi otprilike Grcka mogla da otvori ovogodisnju letnju sezonu za turiste?Procena je izmedju 15 juna i 1.jula.
Cene goriva nikada nize

Opasnosti za decu koje vrebaju na internetu

Kada se otprilike otvara sezona u Grckoj
Predlog knjige: Ali veća, možda veća od bilo koje od ovih agencija u ponovnom uspostavljanju moći pape i oživljavanju života Rimokatoličke crkve bila je organizacija novog reda, „Družbe Isusove“. Osnivač je bio Španac, Ignacije Loiola, Jezuiti su se posebno posvetili obrazovanju i misionarskim aktivnostima. Njihove škole uskoro su pokrile Evropu, dok su njihove misije postale u Severnoj i Južnoj Americi, Indiji, Istočnoj Indiji, Kini i Japanu. Španska misionarka. - Rimokatolička crkva, izgubivši veliki deo Evrope, nastojala je da nadoknadi gubitak sticanjem preobraćenika u poganim zemljama. Španija, kao moć koja najbrže napreduje u svojim osvajanjima u inostranstvu, bila je izvor najneuroznijih misionarskih napora. Od vremena Kolumba, svaka flota koja je plovela kako bi osvojila pljačku i zemlju za špansko kraljevstvo nosila je čete braće i crkvenjaka koji su u hrišćanstvo pretvorili pogane ljude koje je mač vojnika trebao svesti na poslušnost.
Cene nafte jefnijije nego ikada.Opasnosti sa interneta koje vrebaju decu.Otvaranje sezone u Grckoj. Cene nafte jefnijije nego ikada.Opasnosti sa interneta koje vrebaju decu.Otvaranje sezone u Grckoj. Reviewed by gledajte on April 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.