Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 64 epizoda - Spreman plan za udaju.

Sezdeset cetvrta epizoda serije Igra sudbine 23.04.2020:Dok je Matiju Zvonimir ubedjivao da Sofija radi protiv njega ali da on to ne zna i do Jelene je stigla jedna zanimljiva informacija koja za nju i nije bila toliko vazna a to je da se Debeljko u nju zaljubio kao tetreb.Luka nikako ne moze da shvati sta to smera Vukasin, dok Nada svaki put kada vidi Aleksu spominje da je kod luke prespavala Mila.Uni je Lila bez ustezanja saopstila da zeli da je uda za Aleksu.Sofiji je svoj biznis plan saopstio Luka.Cela epizoda 64 prikazuje se 23.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 21h.
Predlog knjige: „Zakoni indijanskih“ dali su posebnu snagu i važnost svešteniku. U ove rane dane španskog kolonijalnog carstva mnogi su sveštenici bili ljudi pobožnosti, učenja i nesebične pobožnosti. Njihovi napori donekle su ublažili nasilje i brutalnost koji su često ometali špansko postupanje sa domorocima i oni su postali civilizacijski agensi među narodima koje su španski vojnici osvojili. U Paragvaju, Kaliforniji i na Filipinima moć i značaj španskog misionara nadmašili su moć vojnika ili guvernera u naseljavanju tih zemalja i kontroli nad domaćim stanovnicima. Crkveni ljudi, puni misionarskog duha, pritiskali su na kralja dužnosti krune u napredovanju krsta, a više od jedne zemlje otvoreno je za špansko naselje preko entuzijazma sveštenika.
Igra sudbine 64 epizoda - Spreman plan za udaju. Igra sudbine 64 epizoda - Spreman plan za udaju. Reviewed by gledajte on April 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.