Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 59 epizoda - Sada Petar preti.

Pedeset deveta epizoda serije Tate 23.04.2020:Polako ali sigurno se razvija taktika gde ucestvuje siri krug osoba,da se Bole vrati majci i to sve planiraju Boletova baka sa mamine strane i Ruza.Sve korake koje isplaniraju saopstice Boletovoj majci.Petar je krenuo u razotkrivanje onih koji prete Pekiju i kada je saznao ko mu to preti,tada je krenuo u kontraofanzivu i sada je on poceo njima da preti.Cela epizoda 59 emituje se veceras na Prvoj televiziji 23.aprila 2020 godine u 20h.
Predlog knjige: Uzrok naseljavanja i osvajanja Filipina. - Prethodne španske ekspedicije o čijim su nesrećama ispričane, činilo se da su Sudu Španije dokazale da ne mogu oterati Portugalce iz Moluka. Ali istočno od Moluka leže veliki neistraženi arhipelaga, koji mogu ležati unutar španskog razgraničenja i koji bi mogli dati začine i druge vredne trgovinske predmete; i pošto Portugalci nisu uspeli da okupiraju Filipine, umovi španskih osvajača okrenuli su se ovoj grupi takođe kao zajađeno polje osvajanja, iako je bilo prilično dobro shvaćeno da oni leže na geografskoj širini Moluka, i tako su odbijen ugovorom o Španiji. 1559. godine španski kralj Felipe II. Zapovjedio je meksički vicekrvar da ponovo otkrije ostrva koja leže „prema Molukama“, ali prava Portugala na ostrva unutar njenog razgraničenja trebaju se poštovati. Prošlo je pet godina pre nego što su brodovi i oprema mogli da se pripreme, a tokom ovih godina objekti ekspedicije su imali značajnu diskusiju i doživeli su neke promene.
Tate 59 epizoda - Sada Petar preti. Tate 59 epizoda - Sada Petar preti. Reviewed by gledajte on April 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.