Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Emisija DNK 22.04.2020 - Odlazila u ponoc kod momka.

Nova emisija dnk emitovana je na televizji Pink 22.aprila 2020 godine u 22:30h,cela emisija moze da se pogleda i preko ovog sajta.Muz je zvao ekipu dnk emisije da bi se utvrdilo da li je dete njegovo,jer je ona kako je ispšricala voditeljki u sred noci isla kod momka,kao kako kaze voditeljka Natalija da je pepeljuga.Pored svega toga bivsa zena bi zelela da se pomire.
Predlog knjige: Kralj je pozvao Andresa de Urdaneta, koji je godinama ranije bio kapetan ekspedicije u Loaisi, da prati ekspediciju kao vodič i direktor. Urdaneta se po povratku iz prethodne ekspedicije odrekao vojnog života i postao je avgustinski fratar. Poznato je da je bio čovek mudrih prosuđivanja, sa dobrim poznavanjem kosmografije, a kao misionar mogao je dati ekspediciji onu versku snagu koja je karakterisala sve španske poduhvate. Urdanetov plan je bio da se kolonizuje, ne Filipini, već Nova Gvineja; ali Meksička Audiencia, koja je bila zadužena za opremanje ekspedicije, zadužila ga je za minutna uputstva da stigne i, ako je moguće, kolonizira Filipine, da trguje začinima i da otkrije rutu za povratak preko Tihog okeana do Nove Španije. Starosjedioci sa ostrva trebalo je da se preobrate u hrišćanstvo, a misionari su trebali da prate ekspediciju. Na čudnom jeziku Frai Gaspar de San Augustin poslani su „sveti vodiči koji će otkotrljati Hristove transparente čak i na najudaljenije delove ostrva i otjerati vraga iz tiranskog posjeda, za koje se držao toliko vekova, uzurpirajući sebi obožavanje tih naroda.
Emisija DNK 22.04.2020 - Odlazila u ponoc kod momka. Emisija DNK 22.04.2020 - Odlazila u ponoc kod momka. Reviewed by gledajte on April 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.