Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 23.04.2020 Hurricane i ostali pricali sta i kako se voze,plasticne operacije,Vuk Kostic u emisji.Sasa Kovacevic o koroni.

Emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane 23.aprila 2020 godine na televiziji Pink donele su price o tome kako Sasa Kovacevic rasteruje misli o koroni uz pomoc pesme koju je izjavio u emisiji Ekskluzivno.Nikolija Jovanovic prica o svojih sedam godina na sceni.Sta je Vuk Kostic porucio citatom?U Premijeri je prikazano sta voze i kako se voze javne licnosti kao sto je Dara Bubamara,devojke iz grupe Hurricane,Katarina Grujic,Jovana Pajic.
Vuk Kostic dao izjavu

Nikolija Jovanovic prica o svojih sedam godina na sceni

Sasa Kovacevic objasnio kako rasteruje misli o koroni

Emmisija Premijera cela emisija

Predlog knjige: Treća ekspedicija na Filipine. - Ekspedicija je uplovila iz luke Natividad u Meksiku, 21. novembra 1564. godine, pod komandom Miguela Lopeza de Legaspija. Brodovi su pratili jedan deo puta dalje na jug nego što je bilo potrebno, i dotakli su se na nekim naseljenim ostrvima Mikronezije. Oko 22. januara stigli su do Ladrona i imali problema sa domorocima. Do južnog kraja Samara stigli su oko 13. februara. Vlasništvo Samara Legaspi je preuzeo u ime kralja, a male partije su bile upućene i na sever i na jug da traže sela Filipinaca. Nekoliko dana kasnije zaobišli su južni deo Samara, prešli tjesnac do obale južne Leite, a feldmaršal Goiti otkrio je grad Kabalijan, a 5. marta flota je uplovila u ovaj grad. Na španskim brodovima bilo je malo odredaba, a velike poteškoće bile su u dobijanju hrane od nekolicine domorodaca koje su sreli u čamcima ili u malim otkrivenim naseljima.
Premijera/Ekskluzivno 23.04.2020 Hurricane i ostali pricali sta i kako se voze,plasticne operacije,Vuk Kostic u emisji.Sasa Kovacevic o koroni. Premijera/Ekskluzivno 23.04.2020 Hurricane i ostali pricali sta i kako se voze,plasticne operacije,Vuk Kostic u emisji.Sasa Kovacevic o koroni. Reviewed by gledajte on April 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.