Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 23.04.2020 U gostima Bjanka Ostorgonac automobilistkinja,keks torta sa belim korama,kulinarski izazov.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovanoj 23.aprila 2020 godine na Prvoj televiziji u 16:30h donosi zanimljivu pricu o automobiliskinji Bjanki Ostrogonac iz Futoga koja je ispricala kako je sve to pocelo da jedna zenska osoba zavoli trke automobila jer se to smatra sportom gde dominiraju muskarci.Ispricala je kako je izgledalo njeno detinjstvo i sa cime se igrala kao dete.Biljana Pekic iz Panceva spremala je keks tort sa belim korama.Ponovo su krenuli kulinarski izazovi u emisiji,ali kako vidimo ima publike pa je emisija verovatno ranije snimana.
Bjanka Ostrogonac - automobilstkinja

Keks tortu sa belim korama spremala je Biljana Pekic

Kulinarski izazov

Predlog knjige: Legaspi iz Bohola. - Sredinom marta flota je stigla do Bohola, bez sumnje na južnu ili istočnu obalu. Dok je bio ovde blizu, Goiti je u malom čamcu zarobio Moro prao iz Bornea i nakon teške borbe vratio Morosa kao zarobljenike u Legaspi. Pokazalo se da postoji prilično trgovina između Morosa iz Bornea i domorodaca Bohola i Mindanaaa. Ovde na Boholu uspeli su da se prijateljski druže sa domorocima, a sa Sicatunom, datom od Bohola, Legaspi je obavio ceremoniju zaveta krvi. Prema Gaspar de San Augustin-u, pomiješan je s malo vina ili vode i pijan iz čaše.2 Ovaj običaj bio je najsvečanija veza prijateljstva među Filipincima, a tako založeno prijateljstvo obično se držalo s velikom vjernošću.
Prakticna zena 23.04.2020 U gostima Bjanka Ostorgonac automobilistkinja,keks torta sa belim korama,kulinarski izazov. Prakticna zena 23.04.2020 U gostima Bjanka Ostorgonac automobilistkinja,keks torta sa belim korama,kulinarski izazov. Reviewed by gledajte on April 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.