Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 65 epizoda - Iznenadni napad na Sofiju.

Sezdeset peta epizoda serije Igra sudbine 24.04.2020:Kod Luke je dosao Aleksa da bi trazio da ga zaposli.Naravno zaposlice ga ali bez uslova ne moze nista.Panceta je ljubomorna na Unu i smislja planove kako da se nje otarasi.Matija je doziveo nervni slom kada je video da je Luka u magacinu zaposlio Aleksu.Sofija je napadnuta i omamljena,dok su se svi pripremali za zurku koju su iznenada isplanirali Kanacki.Cela epizoda 65 prikazuje se veceras u 21h na televiziji Prva 24.aprila 2020 godine.
Predlog knjige: Pronalazak "Svetog deteta Cebu". Španski vojnici pronašli su u jednoj od domorodaca malu drvenu sliku Dete Isusa. Sličnu sliku, kaže nam Pigafetta, dao je domaćem državljaninu dok je bio na ostrvu s Magellanom. Tu su je sačuvali domoroci i smatrali su je predmetom časti. Pobožnim Špancima otkriće ovog svetog objekta pozdravilo je kao događaj velike sreće. Odneli su je monasi i odneli u svetilište posebno podignuto za to. Još uvek počiva u crkvi Augustina, što je predmet velike pobožnosti. Naselje napravljeno u Cebu. - U čast ove slike ovo prvo naselje Španaca na Filipinima dobilo je ime "Grad Presvetog Isusovog imena." Ovde se Legaspi etablirao i velikim taktom i veštinom postepeno stekao poverenje i prijateljstvo stanovnika. Konačno je sklopljen formalni mir u kojem je dato, Tupas, priznao suverenitet Španije; a ljudi Cebu i Španci obavezali su se da jedni drugima pomažu protiv neprijatelja.
Igra sudbine 65 epizoda - Iznenadni napad na Sofiju. Igra sudbine 65 epizoda - Iznenadni napad na Sofiju. Reviewed by gledajte on April 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.