Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 60 epizoda - Otkrveno je ko su siledzije.

Sezdeseta epizoda serije Tate 24.04.2020:U vrticu mesto koje i nije bas namenjeno za bilo kakve sukobe a pogotovo odraslih,pokacili su se Toma i Tvrdi.Posle povremenih carki Toma je odbrusio Tvrdom malo zesce,pa je Tvrdi resio da se obracuna fizicki zbog toga.Posle male istrage ko su siledzije koje prete Pekiju,saznao je da su to mamini i taitni sinovi.Nazalost pretnje se i dalje nastavljaju.Cela epizoda 60 prikazuje se veceras 24.aprila 2020 godine na Prvoj televiziji u 20h.
Predlog knjige: Imali su poteškoća da razumeju jedni druge, ali Španci su sa sobom imali mohamedanskog Malaja iz Bornea, zvanog Cid-Hamal, koji je odveden iz Istočne Indije na poluostrvo i odatle u Meksiko i ekspediciju Legaspija. Jezici Malezije i Filipina toliko su povezani da je ovaj čovek mogao da protumači. Međutim, gotovo odmah, misionari su započeli proučavanje maternjeg dijalekta, a Padre Chirino govori nam da je fra Martin Herrada ovde napravio prvi filipinski rečnik i da je ubrzo propovedao Evanđelje domorocima na svom jeziku. Velika poteškoća koju je Legaspi doživeo bila je da obezbedi dovoljno hrane za svoju ekspediciju. U različito vreme poslao je brod na najbliža ostrva, a dvaput je brod odlazio na jug do Mindanaoa kako bi nabavio teret cimeta koji će biti poslan nazad u Novu Španiju.
Tate 60 epizoda - Otkrveno je ko su siledzije. Tate 60 epizoda - Otkrveno je ko su siledzije. Reviewed by gledajte on April 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.