Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 24.04.2020 Tanja Savic izjavila o pricama o incidentu.Lazne vesti o javnim licnostima.

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera prikazane 24.04.2020 godine na televiziji Pink donose pricu u Premijeri o tome sta javne licnosti rade i kako reaguju kada se o njima pojave lazne vesti.U istoj emisiji prikazani su Vuk i isidora Bjelica za volanom.Bice reci i o najplacenijem glumcu u Rusiji.U emisiji Ekskluzivno izjavu je dala Tanja Savic povodom prica o incidentu i svemu ostalom sto se pisalo i pricalo.
Tanja Savic o raznim pricama

Marina Tucakovic prica o ozonskoj terapiji

Premijera cela emisija


Predlog knjige: Tako su Španci iz meseca u mesec upoznavali prelepo ostrvsko more arhipelaga, njegove zelene ostrva i sjajne listove vode, njegove sigurne luke i slikovita naselja. Bisajaci. - 1569. Legaspi je otkrio veliko ostrvo Panai. Ovde su imali sreću da obezbede veliko bogatstvo zaliha i prijateljstvo domorodaca, koji su ih dobro prihvatili. Ova prekrasna centralna ostrva Filipina nastanjena su u Bisaii. Španci su otkrili da ovo pleme tetovira svoje telo ukrasnim dizajnom, praksom koja je rasprostranjena u celoj Oceanici, a koja je još uvek česta među plemenima severnog Luzona. Ovakva praksa uzrokovala je da Španci dodijele Bisajama titulu „Islas de los Pintados“ (Ostrva slikanih).
Premijera/Ekskluzivno 24.04.2020 Tanja Savic izjavila o pricama o incidentu.Lazne vesti o javnim licnostima. Premijera/Ekskluzivno 24.04.2020 Tanja Savic izjavila o pricama o incidentu.Lazne vesti o javnim licnostima. Reviewed by gledajte on April 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.