Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 24.04.2020 Kako napravii dezinfikaciono sredstvo,tipovi komsija,salata sa prsutom.

U emisiji Prakticna zena prikazanoj 24.aprila 2020 godine na Prvoj televiziji u 16:30h,voditeljka Natasa nam je pokazala kako sami da napravimo dezinfikaciono sredstvo.Pored toga,prikazan je i zanimljiv skec u kome su prikazani razliciti tipovi komsija koji postoje u nasem susedstvu.Sandra Djuretic pokazace kako se sprema brios i salata sa prsutom.

Kako napraviti dezinfikaciono sredstvo?

Razni tipovi komsija

Salata sa prsutom i brios

Predlog knjige: Otkrivanje Severne rute povratka preko Tihog okeana - Pre dolaska ekspedicije na Filipinima, kapetan jednog od brodova Legaspija, inspirisan neplodnom ambicijom i nadom da će dobiti nagradu, nadmašio je ostatak flote. Stigavši prvi na ostrva, odmah je krenuo po povratku. Za razliku od prethodnih kapetana koji su pokušali da se vrate u Novu Španiju plovivši se prema istoku sa ostrva protiv vetra i okeanske struje, ovaj kapetan je uplovio u pravcu severa dalje od trgovine na povoljnije zapadne vetrove i pronašao svoj put nazad u Ameriku i Novu Španiju. Ubrzo nakon dolaska na Filipine, Legaspijeva uputstva zahtevala su da otpremi najmanje jedan brod na povratnom putovanju u Novu Španiju. U skladu s tim, 1. juna San Pablo je zaplovio noseći oko dve stotine ljudi, uključujući Urdenata i još jednog brata. Ovaj brod je takođe pratio severnu rutu preko Tihog okeana, a nakon plovidbe velikih teškoća, zauzevši tri i po meseca, stigao je do obale Severne Amerike u Kaliforniji i sledio južno do Akapulca.
Prakticna zena 24.04.2020 Kako napravii dezinfikaciono sredstvo,tipovi komsija,salata sa prsutom. Prakticna zena 24.04.2020 Kako napravii dezinfikaciono sredstvo,tipovi komsija,salata sa prsutom. Reviewed by gledajte on April 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.