Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Izjava i objasnjenje doktora koji je pobedio korona virus i objasnjenje kako je sve to izgledalo.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom na televiziji Prva 18.04.2020 godine,prikazana je ispovest doktora koji je pobedio korona virus i koji u emisiji objasnjava,kako je sve teklo od pocetka osecaja pocetnih simptoma pa do izlaska iz institucija i nastavak u kucnoj izolaciji.O svemu tome posle 20 dana borbe govori dr Vladan Pavlovic,sef odeljenja onkologije Opste bolnice u Cupriji.
Predlog knjige: „Encomenderos“. - Španski sistem kontrole života i rada Indijanaca bio je u određenoj meri zasnovan na feudalnom sistemu, koji je i dalje preživeo na poluostrvu u vreme svojih kolonijalnih osvajanja. Kapetani i vojnici i sveštenici sa njenih uspešnih osvajanja dodijelili su im velika imanja ili plodonosne zemlje sa svojim domaćim stanovnicima, kojima su upravljali i upravljali zarad sopstvenog profita. Takva imanja su najprije nazvana „repartimientos“. Ali vrlo brzo je postala praksa da se u Americi veliki broj Indijanaca dodeli Špancu u službi, koji je nad njima imao moć gospodara i koji su uživali u zaradi svog rada. Zauzvrat je trebao osigurati obraćenje Indijanaca i njihovo vjersko podučavanje. Takav grant Indijanaca nazvan je „zajednicom“. „Encomendero“ nije bio apsolutni gospodar života i svojstava Indijanaca, jer su razrađeni zakoni bili uokvireni radi zaštite ovih potonjih. Ipak, davanje podanika bez zemlje na kojoj su živeli omogućilo je njihov prenos i prodaju iz jednog enomendera u drugi, i na taj način hiljade Amerikanaca Amerike postalo je praktički robovima, i bili su prisiljeni na rad u rudnicima.
Izjava i objasnjenje doktora koji je pobedio korona virus i objasnjenje kako je sve to izgledalo. Izjava i objasnjenje doktora koji je pobedio korona virus i objasnjenje kako je sve to izgledalo. Reviewed by gledajte on April 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.